Σε δεύτερη μοίρα περνά η νίκη του ΠΑΟΚ Ασπροχώματος στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση Παραλίας, με σκορ 1-2.
Και ο λόγος είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Νέμπια Ρενάτο στο 69′ όπου υπέστη με τις πρώτες πληροφορίες κάκωση ποδιού. Το παιχνίδι διεκόπη για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και μάλιστα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο.
Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, με το ντεμπούτο του Τζίμη Αναστασόπουλου στον πάγκο να είναι το ιδανικό.
Στο 10′ ο Δρούγας άνοιξε το σκορ για το 0-1.
Στο 22′ ο Κερανούδης σημείωσε το 0-2.
Στο 69′ τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Ασπροχώματος Νέμπια Ρενάτο στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα. Σύμφωνα με τον γιατρό υπέστη κάκωση αριστερού άκρος ποδός. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο.
Στο 91′ ο Παχτίτης με αυτογκόλ, το τελικό 1-2.
Στο 108′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος της Αναγέννησης Παραλίας για φάουλ σε αντίπαλο.
Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ψώνης, ως τελευταίος παίκτης, στερώντας αντίπαλο προφανή θέση για γκολ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς την Ρηγοπούλου και τον Μπάτζιο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Μαγγανάς, Σκιαδόπουλος, Ψώνης, Πανταζής (28′ Παπαδόπουλος), Κολλοσάι, Παρικόπουλος (56′ Α. Μάλι), Μανιάτης, Τόσκα, Σκουλαρίκος, Μπραχίμι, Κ. Μάλι.
ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Π. Κοκκορόγιαννης, Παχτίτης, Καρακαιδός, Π. Κρίκας, Κερανούδης, Σακκάς, Δρούγας, Παναγιωτόπουλος, Γ. Κρίκας, Σπηλιώτης (46′ Νέμπια) (90′ λ.τρ. Περδίκης).

