Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής πέτυχε η Ομόνοια που επικράτησε στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας, με 4-3 του ΑΟ Στενωσιάς.
Η ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και παρά την μείωση του σκορ, κατάφερε να σημειώσει ακόμα δύο τέρματα. Βέβαια, στο τέλος η Στενωσιά, μείωσε στο ένα γκολ διαφορά αλλά τελικά ήρθε το πολύτιμο τρίποντο.
Ακολουθεί, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μεθώνη που και αυτή βρίσκεται με συνεχόμενες νίκες και σε ανοδική πορεία.
O ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ομόνοια Κανάρης Μπούνας, που πέτυχε καθοριστικό γκολ στην αναμέτρηση με την Στενωσιά, μίλησε στο taklin.gr.
“Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς”
“Καταρχάς θα ήθελα να πω καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα της Στενωσιάς καθώς είναι μια αξιόλογη ομάδα με καλούς παίκτες και είναι δίκαια στην θέση που βρίσκεται. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι για εμάς ήταν μονόδρομος επειδή χρειαζόμασταν μια βαθμολογική ανάσα ώστε να αποβάλλουμε το άγχος που μας καταβάλει στα παιχνίδια μας λόγω της χαμηλής συγκομιδής βαθμών που έχουμε. Εφαρμόσαμε το πλάνο του προπονητή, βάλαμε κάποια γρήγορα γκολ που ξεκλείδωσαν το παιχνίδι και έτσι πήραμε την σημαντική αυτή νίκη”.
“Κάθε εβδομάδα είμαστε και σε διαφορετικό γήπεδο”
“Θέλω να επισημάνω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω ξανά ζήσει αυτό με το γηπεδικό, κάθε εβδομάδα είμαστε και σε διαφορετικό γήπεδο, όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό γνωρίζει ότι όταν δεν βρίσκεσαι στην φυσική σου έδρα είναι σαν να είσαι εσυ ο φιλοξενούμενος. Για εμάς είναι ένα δύσκολο κομμάτι το οποίο προσπαθούμε να αφήνουμε πίσω και να μην μας επηρεάζει στην αγωνιστικότητα μας”.
“Θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα”
“Όσο αφορά το επόμενο παιχνίδι με την Μεθώνη που είναι μια αξιόλογη ομάδα με έμπειρους παίκτες, πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα”.

