Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Σταύρο Σωτηρόπουλο (πέτυχε τέσσερα γκολ), ο Τέλλος Άγρας πέρασε από το γήπεδο Π. Μπαχράμης, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, με σκορ 3-5.
Οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, έφθασαν τους 31 βαθμούς και ανέβηκαν στην 6η θέση.
Επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι εκτός έδρας με τον Πάμισο στην Μεσσήνη, το Σάββατο στις 18:00 το βράδυ.
Ο ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων” Πέτρος Μπολούν, μίλησε στο taklin.gr.
“Παραπάνω κίνητρο το γρήγορο γκολ”
“Αρχικά θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και καλη επιτυχία στα επόμενα παιχνίδια. Όσον, αφορά το παιχνίδι μπήκαμε καλα στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε και ανοίξαμε νωρίς το σκορ και αυτο μας έδωσε παραπάνω κίνητρο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Τα δώσαμε όλα και τα παιδιά που ξεκίνησαν βασικοί και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε”.
“Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι δεν θα ήθελα να πω κάτι, μόνο να συνεχίσουμε τιν καλή πορεία”.

