Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Κυρίαρχοι οι ερυθρόλευκοι με Κωστούλα και Ροντινέι
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Κυρίαρχοι οι ερυθρόλευκοι με Κωστούλα και Ροντινέι

admin
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2025
admin
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League παρέμεινε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, επικρατώντας του Δικεφάλου του Βορρά με 2-1.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Από την πλευρά του, ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιζε τη… ζωή του στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών και βρήκε ουσιαστικά εκτός κούρσας, αφού πλέον απέχει από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό 11 βαθμούς.

Μετά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, όλα δείχνουν ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα του.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο αγώνας

Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, αλλά το σουτ του Τάισον από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Για να φτάσουμε στο 6ο λεπτό, με τον Ροντινέι να εκτελεί φάουλ σε σημείο μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της περιοχής του ΠΑΟΚ, η μπάλα έσκασε χωρίς να την ακουμπήσει κάποιος και ξεγέλασε τον Ντομινίκ Κοτάρσκι για το 1-0.

Θέλοντας να «χτίσει» πάνω στο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν δυο ακόμη φορές, αμφότερες με τον Κωστούλα, ωστόσο η κεφαλιά του στο 16’ πέρασε άουτ και το σουτ που επιχείρησε στο 20’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοτάρσκι. Για να φτάσουμε στο 24’, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ξεφεύγει από τα δεξιά και να κάνει τη σέντρα, με τον Καμαρά να κάνει το 1-1 με κεφαλιά και να μην πανηγυρίζει το γκολ, σεβόμενος τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Κι ενώ στο ημίωρο ο Τάισον δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Τζολάκη, στο επόμενο λεπτό ήρθε το 2-1. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και γκολ για τον Κωστούλα που πήρε την μπάλα από τον Ζέλσον Μαρτίνς και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις κεφαλιές των Ζουλιέν Μπιανκόν (45’) και Αγιούμπ Ελ Κααμπί (45’+1’) που όμως δε βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στατικές φάσεις, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που δημιούργησαν κι έχασαν τις κλασικότερες φάσεις. Δυο μαζεμένες είχε ο Λουίς Πάλμα, στο 66’ και στο 67’, με τη δεύτερη να είναι ένα ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ έπειτα από υπέροχο άνοιγμα του Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ συμμετείχε και στη φάση του 79’, όταν πήρε την πάσα από τον Αντρέ Όρτα, έκανε τη σέντρα και ο πρώην μέσος της Μπράγκα με κεφαλιά ανάγκασε τον Κοτάρσκι σε τρομερή διπλή επέμβαση. Οι μεγάλες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκαν στο 88’, με την άστοχη κεφαλιά του αφύλακτου Ελ Κααμπί μετά τη σέντρα του Πάλμα. Στα τελευταία πέντε λεπτά, ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, αφού ο Λουτσέσκου είχε οιλοκληρώσει τις αλλαγές κι ο Γιόνι Ότο είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας δυο βαθμούς παραπάνω από την ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να κοντράρονται την ερχόμενη Κυριακή (2/3) στη Νέα Φιλαδέλφεια για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αλλά, νωρίτερα, την Τετάρτη (26/2), στο Φάληρο στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο δε ΠΑΟΚ, μένει 11 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή ενώ νιώθει ξανά την ανάσα του πέμπτου Άρη που μείωσε στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Λουτσέσκου κινδυνεύει να τεθεί εκτός στόχων, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ήρθε μεσοβδόμαδα κι ο αποκλεισμός από το UEFA Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπιανκόν, Ροντινέι, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Κάρμο (46’ Πιρόλα), Ορτέγκα, Βέλντε (60’ Πάλμα), Κωστούλας (75’ Όρτα), Μουζακίτης (60’ Έσε).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (46’ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Βιετέσκα, Ότο, Σβαμπ (70’ Μεϊτέ), Καμαρά, Κωνσταντέλιας (81’ Πέλκας), Ζίβκοβιτς (81’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (81 Τσάλοφ).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ
admin 24 Φεβρουαρίου 2025 24 Φεβρουαρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Πλήθος πιστών προσευχήθηκε για τις ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη-Μνημόσυνο στoν Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα (video)
Επόμενο άρθρο Η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ – Έμειναν πίσω Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League με την ΑΕΚ στο +5 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκης

5 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: «Κιτρινόμαυρο ματ» στο «Καραϊσκάκης» με Κοϊτά και προβάδισμα τίτλου

5 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Οι πράσινοι ανάγκασαν τους Θεσσαλονικείς σε απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League

5 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

Super League playoffs (5-8): Έμειναν στο 1-1 τα Λεβαδειακός – Άρης και Βόλος – ΟΦΗ, η βαθμολογία στο μίνι πρωτάθλημα

5 Απριλίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?