Η ΑΕΚ κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος απέναντι στο Περιστέρι, επικρατώντας άνετα με 96-67, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της GBL.
Η ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τους ΡάιΚουαν Γκρέι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Σι Τζέι Μπράις και Πρέντις Χαμπ, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα απέναντι στο Περιστέρι, με την Ένωση να φτάνει το 12-8, σε αντίθεση με το Περιστέρι που έπεσε στο 7-13.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον ΡάιΚουαν Γκρέι να ηγείται στα ριμπάουντ και τους Μπράις και Κουζμίνσκας να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην επίθεση. Η Ένωση διατηρούσε σταθερά διψήφιο προβάδισμα, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 46-33.
Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ συνέχισε να επιβάλλει το ρυθμό της, κλέβοντας πολλές μπάλες και αυξάνοντας τη διαφορά. Το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς και η ΑΕΚ πήρε την εμφατική νίκη με 96-67.
Τα δεκάλεπτα: 23-16, 46-33, 74-48, 96-67.

