Μία ανάσα από ένα τεράστιο διπλό βρέθηκε η Αναγέννηση Παραλίας που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παπαφλέσσα Χώρας εκτός έδρας, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 20′ του αγώνα.
Η ομάδα της “Μπάρτσας” προηγήθηκε στο σκορ και κράταγε αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όπου δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.
Η Χώρα από την άλλη, κατάφερε έστω να μην χάσει, έπεσε όμως από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στο 0-1, με τον Τσέρτο όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 12′ ο Πράστος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (0-1).
Στο 92′ ο Εκόφο έδωσε τον έναν βαθμό στην Χώρα (1-1).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αράπης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Α. Μιχαλόπουλο.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Δημητρέλης, Παναγιωτόπουλος, Τσέρτος, kadembo, Εκόφο, Βάγγαλης (50′ Ανδρεάκενας), Α. Ντότσι, Μ. Ντότσι (81′ Ζαφειρίου), Δημόπουλος, Φασουλής, Σπανός.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χριστόπουλος, Α. Μάλι, Ψώνης, Πράστος, Κολλοσάι, Τόσκα, Αλεξανδρής, Κ. Μάλι, Μπραχίμι, Μανιάτης, Μάρκος (62′ Σκιαδόπουλος).


