Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Α Τοπικό > ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Νίκος Νικολόπουλος “Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος”
Α Τοπικό

ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Νίκος Νικολόπουλος “Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος”

Ηλίας Τσώλης
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2025
Ηλίας Τσώλης

Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Σταύρο Αγγελή, ο Πανθουριακός νίκησε, το Σάββατο το απόγευμα με 5-0 τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Η Θουρία, σημείωσε ακόμα μία νίκη, την 23η στο πρωτάθλημα, έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος, έχοντας 85 γκολ υπέρ και μόνο 3 κατά. Ο Αγγελής πέτυχε ακόμα ένα χατ – τρικ στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στο πίνακα των σκόρερ.

Ο αγώνας λοιπόν που ακολουθεί με τον ΑΟ Στενωσιάς εκτός έδρας την προσεχή εβδομάδα είναι πολύ σημαντικός καθώς με νίκη το συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλου κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής κατηγορίας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Νικολόπουλος, μίλησε στο taklin.gr για τη νίκη επί του Ηρακλή Καλαμάτας, το παιχνίδι με την Στενωσιά και την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς και για το Κύπελλο Μεσσηνίας.

“Νίκη απέναντι σε μία μαχητική ομάδα”

“Ήταν μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μας. Ερχόμασταν από ένα παιχνίδι Κυπέλλου και παρά την κούραση που υπήρχε έπρεπε να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Καταφέραμε να πιάσουμε μια καλή απόδοση και να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μια μαχητική ομάδα”.

“Με την ίδια σοβαρότητα μέχρι τέλος”

“Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.

“Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση με Στενωσιά”

“Το επόμενο παιχνίδι είναι με την Στενωσιά και αν πάρουμε τη νίκη θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση όπως σε κάθε παιχνίδι”.

“Δεν σημαίνει τίποτα το 1-0 υπέρ μας του Κυπέλλου”

“Όσον αφορά το Κύπελλο έχουμε το υπέρ μας σκορ 1-0 του πρώτου παιχνιδιού αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Θα δουλέψουμε στο χρόνο που έχουμε για να παρουσιαστούμε εξίσου ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο παιχνίδι και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό”.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ηλίας Τσώλης 24 Μαρτίου 2025 24 Μαρτίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθρο Τα «κανόνια» της Super League 2
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Α Τοπικό

Πάμισος Μεσσήνης: Μεταγραφική «βόμβα» με Τάσο Καντούτση – Ενισχύεται σημαντικά η άμυνα

14 Ιουλίου 2026
Α Τοπικό

Εράνη Φιλιατρών: Πολύ κοντά σε μεταγραφή έμπειρου στόπερ – Εντός της εβδομάδας οι εξελίξεις

14 Ιουλίου 2026
Α Τοπικό

Τίτλοι τέλους για Δημήτρη Καπλάνη και Εράνη Φιλιατρών – «Φεύγω γεμάτος αναμνήσεις και σεβασμό»

13 Ιουλίου 2026
Α Τοπικό

ΑΕ Μάνης: «Χτύπησε» ξανά από το πάνω ράφι με την απόκτηση του Βασίλη Θώδη

13 Ιουλίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?