Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννη Καρύδη ο Αστέρας Βαλύρας πέρασε από το γήπεδο του Πλατύ, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου.
Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, με γκολ που σημείωσαν στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος και μάλιστα μείωσαν την διαφορά από την 6η θέση.
Αντίθετα, ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη ή τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον χρειάζεται τρία στα τρία και στραβοπάτημα του ΑΟ Πατίστα για να πετύχει απευθείας τον στόχο της παραμονής και να μην περιμένει τον πρωταθλητή Μεσσηνίας μέσω των μπαράζ.
Στο 9′ ο Καρύδης έκανε το σουτ και το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 21′ ο Μπογέας με πλάσε ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 71′ ο Καρύδης με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Ηλιόπουλο και Ζειμπέκη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Λίβας, Ηλιακόπουλος, Ρωμνιός (58′ Βαλσαμάκης), Μπάλλας, Μπότης (74′ Κοντόπουλος), Φασουλής, Γκούζος, Νούσιας (58′ Λογκαράκης), Στασινόπουλος, Σκουφάκης, Μπογέας (84′ Γιαννακόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Τσερρίκου, Κουρούσιας, Βαρζάκης, Πετρουλάκης (87′ Καπότης), Κωνσταντέλος (80′ Πολυχρονιάδης), Κοκκώνης, Καυκούλας (46′ Γεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος (74′ Αγγελόπουλος), Καρύδης, Χαρμπίλας (87′ Μπουρίκας), Μαργιόλης.


