Στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου της Γ’ Τοπικής κατηγορίας τερμάτισε η ΑΕ Αβίας.
Η ομάδα του Κάμπου, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πλέον επιστρέφει στην Β’ Τοπική κατηγορία.
Με νέα διοίκηση, άτομα που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του συλλόγου και τώρα μπήκαν μπροστά για να βοηθήσουν με όρεξη και κέφι και στο τέλος κατάφεραν η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο.
Ο προπονητής της ΑΕ Αβίας και πρωτεργάτης των επιτυχιών και της ανόδου, Γιώργος Γαλανόπουλος, μίλησε στο taklin.gr.
“Μία καλή παρέα που να βγάζει υγεία”
“Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Η ομάδα βρέθηκε μετά από χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες και έπρεπε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούργια αρχή. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να απαρτίζεται με παιδιά απο τις γύρω περιοχές και μαζί με μερικά παιδιά από την Καλαμάτα να φτιάξουμε ένα οικογενειακό κλίμα, μια καλή παρέα που να βγάζει υγεία και να ευχαριστιέται το κάθε παιχνίδι”.
“Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Πολυμενέα”
“Από την αρχή της χρονιάς κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, πατήσαμε πάνω σε αυτό και μας βγήκε πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Πολυμενεα που έτρεχε την ομάδα από διάφορα πόστα και έκανε το έργο μου πολύ πιο εύκολο”.
“Ευχαριστώ τους πραγματικούς πρωταγωνιστές”
“Τέλος να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και την άνοδο”.

