Με σκόρερ τους Γουρνά και Παπαθεοδώρου η Θύελλα Χαρακοπιού νίκησε με 2-0 την Ομόνοια, επιστρέφοντας στις επιτυχίες.
Η ομάδα του Γιάννη Βορίλα συνεχίζει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να κλείσει σε αυτή την θέση, που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας.
Η Ομόνοια που έχει καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία εδώ και πολλές αγωνιστικές, πήγε για το αποτέλεσμα αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.
Στο 36′ ο Γουρνάς με σουτ το 1-0.
Στο 63′ ο Παπαθεοδώρου με φάουλ το 2-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φλέσσας με βοηθούς τους Σαρίδη και Γαϊτάνη.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Μαρκάκης (66′ Τομαράς), Ορφανός, Γουρνάς (79′ Κωνσταντακόπουλος), Γιαννακόπουλος, Πιτσιλής, Δουρούμης, Κουτσολίας, Δημητρίου (88′ Hajdinaj), Παπαθεοδώρου, Ρουμελιώτης.
ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ: Αλάμαρας, Τάφα, Κωστόπουλος, Μπαζάνης, Σεντεμέντες, Κυριακόπουλος, Δημόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Διονυσόπουλος, Μπάλας, Τομάζος (73′ Στρατηγαρέας).


