Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ειδήσεις > Πάσχα στη Μεσσηνία και για τον Ντανιέλ Μπατίστα
Ειδήσεις

Πάσχα στη Μεσσηνία και για τον Ντανιέλ Μπατίστα

admin
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2025
admin

Η Μεσσηνία είναι προσφιλής προορισμός αρκετών γνωστών και επώνυμων προσώπων της show biz αλλά και του αθλητισμού. Δεν είναι η πρώτη φορά λοιπόν που φωτογραφικά στιγμιότυπα  αγαπημένων προσώπων και διασημοτήτων που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε έναν αγαπημένο παλιό ποδοσφαιριστή, τον Ντανιέλ Μπατίστα. 

Τη Μεσσηνία προτίμησε για τις ημέρες των εορτών και ο Ντανιέλ Μπατίστα Λίμα. Ο παλαίμαχος διεθνής με την Ελλάδα ποδοσφαιριστής, γεννημένος στο Πράσινο Ακρωτήριο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους για το εντυπωσιακό και εκρηκτικό στυλ παιχνιδιού του παίζοντας για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Άρη Θεσσαλονίκης, επέλεξε την περιοχή για τις οικογενειακές εξορμήσεις κάνοντας Πάσχα στη Μεσσηνία.

Πάντοτε προσιτός και φιλικός ο Ντανιέλ Μπατίστα φωτογραφήθηκε με παλιούς και νέους φίλους, απολαμβάνοντας τη μεσσηνιακή κουζίνα στον Άγιο Νικόλαο (Σελίνιτσα), γραφικό ψαροχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης.

Αυτή δεν γίνει η πρώτη φορά που ο Μπατίστα βρίσκεται στην Πελοπόννησο αφού πέρυσι τέτοιο καιρό απολάμβανε χαλαρές οικογενειακές στιγμές  παρέα με φίλους στην Πύλο.

Πηγή: best-tv.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ
admin 22 Απριλίου 2025 22 Απριλίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Παραμένει “βυσσινί” ο Παναγιώτης Τσιμικλής
Επόμενο άρθρο Με την Εθνική Κ16 στη Λετονία για πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ η Χριστοπούλου του Απόλλωνα Καλαμάτας
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ειδήσεις

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821 | Η Ελλάδα τιμά τους ήρωές της! Σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης οι παρελάσεις (video)

25 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821 | Η Ελλάδα τιμά τους ήρωές της! Δείτε LIVE στο BEST την παρέλαση στην Καλαμάτα (video)

25 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

24 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Η Καλαμάτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 205η επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821 – Στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας (video)

23 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?