Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Θόδωρος Καρυπίδης: Ο Άρης ήταν στόχος, για να μείνει εκτός Ευρώπης – Θα αποχωρήσω εάν έρθει σοβαρή πρόταση
Ποδόσφαιρο

Θόδωρος Καρυπίδης: Ο Άρης ήταν στόχος, για να μείνει εκτός Ευρώπης – Θα αποχωρήσω εάν έρθει σοβαρή πρόταση

admin
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2025
admin
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΡΟΥΜΠΕΝ ΡΕΓΕΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης πήρε το λόγο, κατά την παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ρούμπεν Ρέγες.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που πέρασε ο Άρης, στη χαμένη ευκαιρία για την τετράδα, ενώ άφησε και αιχμές κατά της διαιτησίας.

Παράλληλα, τόνισε πως η Ευρώπη είναι πλέον «αυτονόητος στόχος» για τον Άρη, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί και πως μόνο μια πολύ σοβαρή πρόταση επενδυτή θα αλλάξει τα δεδομένα στον σύλλογο. “Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να αποχωρήσουμε, εάν έρθει κάποιος με πρόταση επίσημη. Οχι μέσω διαδικτύου, σαγιονάρες και τον γύρο στο χέρι” ανέφερε.

Τα όσα είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Ρούμπεν Ρέγες στην ομάδα μας. Μαζί με τον προπονητή μας, έχουν τα κλειδιά της ομάδας για να φτιάξουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Προέρχεται από ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Από πέρυσι μιλούσαμε για να έρθει στην Ελλάδα. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία πάνω στο ποδόσφαιρο, καλές σχέσεις με μεγάλα γραφεία και θα πείσουμε πολλούς καλούς παίκτες για να έρθουν στην Ελλάδα και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

H περσινή χρονιά ήταν ίσως η πιο δύσκολη της παρουσίας μου στον Άρη. Ξεκίνησε μετά από έναν χαμένο τελικό-παρωδία που διοργάνωσαν οι κ.κ. Μπαλτάκος με Μάνταλο, συν την Φραπάρ. Αναγκαστήκαμε να ανεβάσουμε το μπάτζετ. Για εμάς άλλαξε το φορμάτ, για εμάς η διαίρεση των βαθμών. Ανεβάσαμε το μπάζτετ γιατί πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να μπούμε στην πρώτη τετράδα.

Δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους. Φταίμε και εμείς. Οι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν. Χάσαμε βαθμούς στα μικρά ματς. Στα ντέρμπι ήμασταν ανταγωνιστικοί και 2οι πίσω από τον Ολυμπιακό. Εκτός από αυτό, σε κάποια ματς είχαμε εχθρικές διαιτησίες. Μας δημιούργησαν προβλήματα και χάσαμε βαθμούς. Δεν δέχομαι ότι ήταν ανθρώπινα λάθη. Ο Άρης ήταν στόχος και έπρεπε να μείνει εκτός 4άδας.

Πρώτα φταίμε εμείς και μετά η διαιτησία. Παρόλα αυτά ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Εγω δεν είμαι χαρούμενος με την 5η θέση και στην Ευρώπη. Με αυτούς τους παίκτες και αυτό το μπάτζετ, περίμενα να πάμε πιο ψηλά. Ήθελαν βέβαια να μας βγάλουν εκτός Ευρώπης και αυτό διαίρεσαν τους βαθμούς. Για εμάς η Ευρώπη είναι κάτι αυτονόητο. Έξι τα τελευταία επτά χρόνια.

Πρώτη χρονιά ο Άρης κατάφερε να είναι έξι σερί χρονιές στην Ευρώπη. Εμείς το κάναμε αυτονόητο. Φέτος επιλέξαμε τον Ρούμπεν και ο μίνιμουμ στόχος είναι το League Phase στην Ευρώπη και μετά να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Δεν είναι εύκολο βέβαια. Έχουμε τέσσερις ομάδες με τις οποίες ξεκινάμε με μειονέκτημα. Δυνατοί ιδιοκτήτες και πολλά λεφτά. Πέντε και έξι φορές μεγαλύτερο τηλεοπτικό από εμάς. Το ίδιο και στα διαρκείας. Ξεκινάει η χρονιά σε μειονεκτική θέση και προσπαθούμε για την υπέρβαση. Δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς αυτές τις ομάδες. Παρόλα αυτά η ψαλίδα έχει μικρύνει. Μέσα στο γήπεδο ήμασταν και φέτος πολύ δυνατοί.

Κάποιοι από αυτούς έχουν ομάδες με τραυματίες ή κάρτες… Εμείς… πάμε για θάνατο. Ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Εγώ δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την 5η θέση. Έχω όραμα και εγωισμό. Δεν δέχομαι να μου λένε ότι ο Άρης είναι καταδικασμένος να βγαίνει 5ος. Έχω όραμα και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Όποιος θέλει, ας με ακολουθήσει. Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει με τις πιτζάμες στο σπίτι του. Για αυτό φέτος θα ανεβάσουμε κι άλλο το μπάτζετ.

Θέλω να δώσω μία δημόσια απάντηση στους λίγους που φωνάζουν δυνατά. Μας έχουν ζαλίσει με τους επενδυτές… Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να αποχωρήσουμε, εάν έρθει κάποιος με πρόταση επίσημη. Οχι μέσω διαδικτύου, σαγιονάρες και τον γύρο στο χέρι.

Να έρθουν να βάλουν 20-30 εκατ. τον χρόνο για να ανταγωνιστούν τους άλλους. Δεν είδα κανέναν σοβαρό να έρχεται, με τεκμηριωμένη πρόταση. Εάν κάποιος μπορεί να πάει καλύτερα, ας έρθει. Για να τελειώνει αυτό το παραμύθι.

Εύχομαι πάλι καλή επιτυχία στον νέο τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, να βοηθηθεί η ομάδα. Αυτά που πρέπει να κάνω, θα τα κάνω».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΡΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
admin 30 Μαΐου 2025 30 Μαΐου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Φήμες για Ελ Αραμπί και Καλαμάτα
Επόμενο άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ: «Φρούριο» το Παρίσι για τον τελικό του Champions League με χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

«Ζεστάθηκε» ο κόσμος για το ΟΑΚΑ: Ικανοποιητική η προπώληση για το Super Cup Καλαμάτα – Ηρακλής!

26 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Super League 2: Την Κυριακή οι «μάχες» παραμονής του Νότου

25 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος

24 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Λεβαδειακός – Άρης, Βόλος – ΟΦΗ στην πρεμιέρα: Το πρόγραμμα των πλέι οφ 5-8 της Super League

24 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?