Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έκαναν μήνυση στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Ο Ολυμπιακός και οι πρόεδροί του δεν απειλούν παιδιά με τέλεση γενετήσιων πράξεων»
Μπάσκετ

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν έκαναν μήνυση στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Ο Ολυμπιακός και οι πρόεδροί του δεν απειλούν παιδιά με τέλεση γενετήσιων πράξεων»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2025
admin
EUROLEAGUE 2024-2025 / PLAYOFFS / GAME-4 / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν καταθέσει μήνυση κατά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου.

Χθες (3/6) συνελήφθη ο Γιώργος Σκινδήλιας μετά από μήνυση που υπέβαλε η Δέσποινα Γιαννακοπούλου . Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram είχε πάρει θέση για όσα συνέβησαν στον 2ο τελικό στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καταλήγοντας: «Από σήμερα και στο εξής, κάθε τέτοια πράξη θα έχει νόμιμες, δημόσιες και ηθικές συνέπειες. Δεν πρόκειται να αφήσω το παραμικρό να περάσει χωρίς αντίδραση. Γιατί ό,τι ανέχεσαι, το επιτρέπεις. Κι εγώ δεν επιτρέπω τίποτα πλέον».

Το πρωί της Τετάρτης (4/6/2025) είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν μήνυση στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου, γεγονός που τελικά δεν ισχύει όπως αναφέρει επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Το άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας στη γνωστή στρατευμένη ιστοσελίδα είναι απολύτως ψευδές.

Οι Πρόεδροι της ομάδας δεν έχουν υποβάλει μήνυση κατά της Δ. Γιαννακοπούλου. Μήνυση αναγκάστηκε να υποβάλει ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γεώργιος Σκινδήλιας, όταν, χθες τα μεσάνυχτα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κηφισιάς κατόπιν ψευδούς μηνύσεως που η Δ. Γιαννακοπούλου είχε υποβάλει εναντίον του στις 20:30 της ίδιας ημέρας.

Ήταν ευρέως γνωστό ότι κ. Σκινδήλιας ήταν κλινήρης στο σπίτι του, αναρρώνοντας από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το πρωί της ίδιας ημέρας. Αυτήν τη στιγμή επέλεξε η «νεαρή κοπέλα» για να κάνει τη μήνυσή της εναντίον του, απαιτώντας, μάλιστα, να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Πρόεδροί της ούτε απειλούν παιδιά με τέλεση γενετήσιων πράξεων, ούτε τα βάζουν να κάνουν ψευδείς μηνύσεις”.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
admin 4 Ιουνίου 2025 4 Ιουνίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Παναθηναϊκός: Στον αθλητικό δικαστή Γιαννακόπουλος, Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Λεσόρ, Σερέλης και Κοντός
Επόμενο άρθρο ΔΙΑΣ Καλαμάτας: Διακρίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
forte
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

National League 2 (1ος – 14η Αγ.): «Πάρτι» ΝΕΟΛ από τα 6.75, δυνατό Κορωπί κέρδισε και τη Παναχαϊκή, με «ήρωα» Καρλή η Δόξα Πύρρου Άρτας

18 Ιανουαρίου 2026
Μπάσκετ

Καλαμάτα BC – ΑΕ Καναλακίου Αχέρων 63-57: Δεύτερη σερί νίκη με… αφιέρωση και βλέμμα στο Βαρθολομιό

18 Ιανουαρίου 2026
Μπάσκετ

Ήττα για ΓΣ Γαργαλιάνων και νέο ενδιαφέρον στην κορυφή

18 Ιανουαρίου 2026
Μπάσκετ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Προβλημάτισε αλλά πέρασε αλώβητος από τη Θεσσαλονίκη

18 Ιανουαρίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?