Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» τον Γιώργο Κυριόπουλο μέχρι τον Ιούνιο του 2028
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» τον Γιώργο Κυριόπουλο μέχρι τον Ιούνιο του 2028

admin
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2025
admin
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2028 υπέγραψε ο Γιώργος Κυριόπουλος, με τους «πράσινους» να «δένουν» τον 20χρονο εξτρέμ για άλλα δύο χρόνια.

Το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Κυριόπουλος με τον Παναθηναϊκό το 2023 έληγε το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο το «τροφύλλι» είχε πάρει την αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία του με το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στο «τριφύλλι» σκοπεύουν να δώσουν ρόλο στον 20χρονο στο ροτέισον των εξτρέμ της ομάδας αυτή τη σεζόν, λόγω και του νέου κανονισμού στο Κύπελλο που επιβάλλει την παρουσία ενός παίκτη γεννημένου απ’ την 1η Ιανουαρίου 2004 στην ενδεκάδα σ’ όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης. Κάπως έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήδη συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας (έπειτα από ένα πολύ πετυχημένο δανεισμό στην Κηφισιά με 5 γκολ και 5 ασίστ σε 30 ματς) θα ταξιδέψει με το «τριφύλλι» στην Αυστρία στις 30 Ιουνίου για το βασικό στάδιο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Κυριόπουλο. Ο 21χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του συλλόγου μας το 2018 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022. Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021. Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, αγωνιζόμενος στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β΄. Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Κηφισιά με την οποία αγωνίστηκε βασικός, βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Super League.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συνεχίζω και φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δείχνει. Σίγουρα είμαι πιο έτοιμος αγωνιστικά μετά την παρουσία μου στην Κηφισιά. Ήταν μία εμπειρία που με ωρίμασε αρκετά, βρήκα ανθρώπους εκεί που με βοήθησαν να διορθώσω αρκετά στο παιχνίδι μου. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να διεκδικήσω μία θέση στον Παναθηναϊκό» ήταν τα λόγια του Γιώργου Κυριόπουλου μετά την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του στο Τριφύλλι».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
admin 20 Ιουνίου 2025 20 Ιουνίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ο Κωνσταντής Τζολάκης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στη Super League
Επόμενο άρθρο Διπλή ανανέωση για τον Α.Ο Λαιΐκων: Συνεχίζουν Λεωνίδας και Βασίλης Δημητρίου
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Ελλάδα – Παραγουάη 0-1: Ήττα για την «άνευρη» Εθνική ποδοσφαίρου στο φιλικό παιχνίδι του «Καραϊσκάκης»

28 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό 107-97: Νίκησε, κάλυψε τη διαφορά και φουλάρει για τα πλέι οφ της Euroleague

28 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Καλαμάτα-Ηρακλής: Οι διαιτητές του Super Cup

27 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάδα – Παραγουάη: Ευκαιρία για δοκιμές για την Εθνική ποδοσφαίρου ενόψει του Nations League

27 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?