Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Βρούτσης: «Η Πολιτεία έχει αποφασίσει ότι το ΣΕΦ πρέπει να δοθεί στον Ολυμπιακό»
Μπάσκετ

Βρούτσης: «Η Πολιτεία έχει αποφασίσει ότι το ΣΕΦ πρέπει να δοθεί στον Ολυμπιακό»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2025
admin
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024-2025 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΦΗ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τη διαδικασία παραχώρησης του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζοντας πως η όποια καθυστέρηση υπάρχει στο θέμα αφορά την προσπάθεια διασφάλισης του δημοσίου αισθήματος, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες της κυβέρνησης προκειμένου να φιλοξενήσει η Ελλάδα το επόμενο Final-4 της Euroleague.

«Το ΣΕΦ πρέπει να πάει στον Ολυμπιακό. Πρέπει να γίνει μία διαδικασία συζήτησης, ώστε να γίνει μία αντιστάθμιση ανάλογη με αυτήν της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Η Πολιτεία θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μία κατάσταση ισονομίας στις δύο περιπτώσεις. Η Πολιτεία έχει αποφασίσει ότι το ΣΕΦ πρέπει να δοθεί στον Ολυμπιακό. Η καθυστέρηση που υπάρχει είναι για να προστατευθεί το δημόσιο αίσθημα, αναφορικά με τις διατυπώσεις που πρέπει να υπάρξουν στη συμφωνία. Βρισκόμαστε ακόμα με τη διαδικασία σε εξέλιξη» ανέφερε σχετικά.

Ακολούθως, τόνισε την επιθυμία της Κυβέρνησης για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four της EuroLeague το 2026 στην Αθήνα: «Εγώ μιλάω εξ ονόματος του ελληνικού αθλητισμού. Υπήρχε με τον Κυριάκο Πιερρακάκη η δυνατότητα εξεύρεσης πόρων. Ήταν δύσκολη απόφαση, διότι πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό. Το μεγάλο όφελος είναι η εξωστρέφεια της Ελλάδας με τη διεξαγωγή του Final Four στην Ελλάδα. Για αυτό και στείλαμε την επιστολή στην Euroleague, ότι είμαστε στη διάθεσή της για να διοργανωθεί το Final Four του 2026 στη χώρα μας.

Το μπάσκετ ενώνει, εμείς αυτό κοιτάμε. Εύχομαι η προσπάθειά μας να ευοδωθεί. Η Ελλάδα έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να διεξαχθεί το Final-Four. Μην βλέπετε το ΟΑΚΑ σαν γήπεδο του Παναθηναϊκού σε αυτούς τους αγώνες, αλλά σαν γήπεδο της Ελλάδας. Ζητήσαμε να μας αξιολογήσουν για τις προϋποθέσεις και τις υποδομές μας, ώστε να γίνει η διοργάνωση εδώ».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΕΦ
admin 23 Ιουνίου 2025 23 Ιουνίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Σημειωματάρια και ημερολόγια: Οργάνωση & έκφραση στην καθημερινή ζωή
Επόμενο άρθρο PFC Θύελλα: Τέλος της εβδομάδας παρουσιάζεται ο Κουτρομάνος
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

National League 2 (1ος όμ.- Play Out – 1η αγ.): Με κλειδί τον Κραμβουσάνο και clutch Λεμπέση το Κορωπί πλησίασε τη παραμονή

25 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Dubai BC – Παναθηναϊκός 104-107: «Θρίλερ» στο Σαράγεβο, Ναν, Οσμάν και Χέιζ-Ντέιβις έδωσαν στους «πράσινους» τεράστιο «διπλό»

25 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Βαλένθια – Ολυμπιακός 85-84: Ήττα στο «θρίλερ» της Ισπανίας για τους Πειραιώτες

25 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Kalamata BC: Για την ανατροπή στο Κορωπί – «Τελικός» επιβίωσης στα play out

24 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?