Ο ΓΣ Γαργαλιάνων συνεχίζει να επενδύει στο ταλέντο και στο μέλλον του συλλόγου, ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας με τον 16χρονο ταλαντούχο πόιντ γκαρντ Άρη Αρβανίτη.
Ο νεαρός αθλητής, με εμπειρίες ήδη από δύο διαφορετικές ομάδες την περσινή σεζόν (ΝΟ Πύλου και Δίων Κυπαρισσίας στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), έρχεται να ενισχύσει τόσο το εφηβικό τμήμα όσο και το Under23 του συλλόγου, φέρνοντας φρεσκάδα, ενέργεια και προοπτική.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣ Γαργαλιάνων
Η Διοίκηση του συλλόγου με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 16χρονο PG αθλητή Άρη Αρβανίτη!
Ο ταλαντούχος αθλητής αγωνιζόταν στο ΝΟ Πύλου το πρώτο μισό της περσινής σεζόν, ενώ το δεύτερο μισό αγωνίστηκε με την ομάδα του Διων Κυπαρισσίας στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Έρχεται στην ομάδα μας για να ενισχύσει σημαντικά το εφηβικό και το Under23 τμήμα του συλλόγου.
Του ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και πολλές μπασκετικές επιτυχίες με τα χρώματα του ΓΣ Γαργαλιάνων.
🏀 Άρη, καλώς ήρθες στους Γαργαλιάνους!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

