Ο Ολυμπιακός Β’ έκανε δικό του ένα από τα καλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, τον 17χρονο Πέτρο Κολοκοτρώνη από το Αιγάλεω.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πέτρου Κολοκοτρώνη. Ο Έλληνας μέσος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2007.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε με το Αιγάλεω στα πλέι οφ της Super League 2 και είχε πέντε συμμετοχές. Επιπλέον έχει συμμετοχές με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων και Νέων.
Πέτρο, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό!
*Ο Κολοκοτρώνης εκπροσωπήθηκε από τον μάνατζερ του Γιώργο Κολοβό.
Νέα διπλή κίνηση ο Ολυμπιακός Β
Οι Κωνσταντίνος Αγγελάκης και Ερίκ Χάμζα αποτελούν τις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού Β’.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Αγγελάκη. Γεννημένος στα Τρίκαλα στις 7 Αυγούστου 2007, αποκτήθηκε από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης.
Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 με τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα στο κύπελλο Ελλάδας και με τη Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έρικ Χάμζα, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 2007.
Ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε από την Ακαδημία της Valencia, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την ομάδα της Ισπανίας στην Ελλάς Σύρου, με την οποία κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Νέων.
Έρικ, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Επιστροφή Μαρτίνη στον Ολυμπιακό Β’
Την απόκτηση του Απόστολου Μαρτίνη έκανε γνωστή ο Ολυμπιακός για τη Β’ ομάδα.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Μαρτίνη, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2001 στην Αθήνα.
Ο Απόστολος Μαρτίνης επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Άρη, Παναθηναϊκό και την προηγούμενη σεζόν ήταν στη Μάλτα όπου φόρεσε τη φανέλα της Hibernians FC, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ.
Αποστόλη, καλώς επέστρεψες στον Ολυμπιακό!


