Σημαντική διοικητική εξέλιξη στην ΠΑΕ Καλαμάτα, καθώς ο Α’ Αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Πρασσά, να την αποδέχεται με σεβασμό και ειλικρινή εκτίμηση.
Ο κ. Βρέντζος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προέδρου, προσφέροντας πολύτιμο έργο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο προετοιμασίας.
Ο κ. Πρασσάς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αποχώρηση, όμως τόνισε με νόημα πως η πόρτα της ΠΑΕ Καλαμάτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.
Ακολουθεί η επίσημη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργου Πρασσά:
«Με λύπη, είμαι υποχρεωμένος να κάνω αποδεκτή την παραίτηση του Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και φίλου μου, Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους τους οποίους σέβομαι.
Ο Γιώργος αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή, καθότι εκτίμησα όχι μόνο τις ικανότητες και την εμπειρία του αλλά κυρίως την προσωπικότητα και το ήθος του. Στο μικρό διάστημα που ήταν μαζί μας, σε μια πολύ απαιτητική περίοδο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, πρόλαβε να προσφέρει σημαντικά σε όλο το φάσμα της διοίκησης και λειτουργίας της ΠΑΕ.
Τον ευχαριστώ για την προσφορά του και του εύχομαι ό,τι καλύτερο! Η πόρτα της Μαύρης Θύελλας θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον…»
Γιώργος Πρασσάς
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ Καλαμάτα

