Τη σεζόν 2019-2020 ο Χρήστος Γκασούκας με 15 τέρματα είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στις Κυκλάδες με τη φανέλα του Πανναξιακού, έχοντας μάλιστα κερδίσει το σχετικό βραβείο του sportcyclades.
Ο ίδιος τότε αποχώρησε από την ομάδα, αλλά πάντα η Νάξος και ο Πανναξιακός ήταν βαθιά μέσα στην καρδιά του, λέγοντας μάλιστα ότι θα επέστρεφε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Και… να λοιπόν που οι δρόμοι του ικανότατου επιθετικού με τον Πανναξιακό θα ξανασυναντηθούν, καθώς ο ίδιος ετοιμάζει τις αποσκευές του για τη μεγάλη επιστροφή.
Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νάξου υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Αναλυτικά:
Ο Πανναξιακός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Γκασούκα, πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Κυκλάδων την περίοδο 2019-2020 με 14 γκολ, με τη φανέλα του Πανναξιακού.
«Εις το επανιδείν» είχε ευχηθεί ο Χρήστος και σήμερα, 5 χρόνια μετά, η επιστροφή του, κατόπιν κοινής επιθυμίας, είναι γεγονός.
Με την εμπειρία του από Παναιτωλικό, Καλαμάτα, Ναυπακτιακό Αστέρα, Παναιγιάλειο, ΑΕΜ Μεσολογγίου, Όμηρο Νεοχωρίου και Τρίκαρδο Κατοχής, ο Χρήστος έρχεται να ενισχύσει την επιθετική μας γραμμή.
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

