Ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας έδωσαν ο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος και ο ΑΟ Διαβολιτσίου στο γήπεδο του Ασπροχώματος, με το φιλικό παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο 2-2 (διάρκεια 35 λεπτά ανά ημίχρονο).
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρομπέρτο Μυφταρί, όμως ο Καπόγλης ισοφάρισε για το Διαβολίτσι. Ο Σακκάς έβαλε ξανά μπροστά τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο τον Καπόγλη να απαντά για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Σημαντική στιγμή του αγώνα ήταν και το χαμένο πέναλτι του Κρεμύδα για τους «νερατζούρι».
Το φιλικό αποτέλεσε ουσιαστική πρόβα για τις δύο ομάδες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Μεσσηνίας, με τους προπονητές Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Πέτρο Χιώτη να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δοκιμάζουν σχήματα.
Παρά το τελικό αποτέλεσμα, και οι δύο πλευρές αποκόμισαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


