Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Στίβος > Βαλκανικοί Αγώνες Βετεράνων: Έξι χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Κροατία για Γιακουμή, Δούση, Αλοίμονο
Στίβος

Βαλκανικοί Αγώνες Βετεράνων: Έξι χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Κροατία για Γιακουμή, Δούση, Αλοίμονο

admin
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2025
admin

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το μεγάλο θρίαμβο για μια ακόμη φορά που προέρχεται από τους Μεσσήνιους Παναγιώτη Δούση, Γιάννη Γιακουμή, Γεώργιο Αλοίμονο, τους βετεράνους αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν με την Εθνική Ελλάδος στους 34ους Βαλκανικούς Αγώνες.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από 29-31 Αυγούστου 2025 στην πόλη Varazdin της Κροατίας, με συμμετοχές από 13 χώρες και 800 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Παναγιώτης Δούσης μεταφέρει τα συναισθήματα της παρουσίας σε ένα ακόμη Βαλκανικό πρωτάθλημα: «Ήρθαν στη μνήμη όλων μας στιγμές χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης, ζωντάνεψαν δεσμοί φιλίας, αγάπης και συναδέλφωσης, που έχουν αναπτυχθεί μέσα από τη μακροχρόνια ιστορία του θεσμού. Έχει όμως σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι ξεχωριστό γεγονός, όταν στους Αγώνες συμμετέχουν βετεράνοι αθλητές, μεγάλες δόξες του στίβου που έχουν γράψει ο καθένας τη δική του ιστορία μέσα από αυτού τους αγώνες. Το ότι εξακολουθούν να αγωνίζονται αποδεικνύει περίτρανα τη δύναμη της ψυχής τους», λέει ο αειθαλής δρομέας από τη Σπερχογεία και σίγουρα αυτό ισχύει κατ’ εξοχήν για τον ίδιο, ο οποίος συνεχίζει να τρέχει και να διακρίνεται σε κορυφαίο επίπεδο σε ηλικία 92 ετών, παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας!

Η αγωνιστική παρουσία των Μεσσήνιων
Γεώργιος Αλοίμονος (κατηγορία 80-84 ετών): Ένας δυνατός αθλητής που αναδείχθηκε νικητής στα 5 χλμ. και στα 3 χλμ. βάδην και τερμάτισε 2ος στα 100 μ., με συγκομιδή δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο.

Γιάννης Γιακουμής (κατηγορία 70-74 ετών): Για δεύτερη φορά έλαβε μέρος σε Βαλκανικούς Αγώνες και σε κάθε συμμετοχή δείχνει μια αξιοθαύμαστη δύναμη, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Στο μήκος κατέκτησε τη 2η θέση, με νέο ατομικό ρεκόρ, στα 100 μ. βελτίωσε επίσης την προσωπική του επίδοση κερδίζοντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στα 400 μ. τερμάτισε 4ος, φτάνοντας κοντά σε ένα ακόμη μετάλλιο.

Παναγιώτης Δούσης (κατηγορία 90-94 ετών): Έλαμψε για μια ακόμη φορά το άστρο του Παναγιώτη Δούση σε αγώνες υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλη την αθλούμενη νεολαία, αλλά κυρίως για όσους νοιώθουν νέοι, καθώς πλησιάζει τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής! Στους πρόσφατους αγώνες στην Κροατία ο Δούσης έλαβε μέρος σε τέσσερα αγωνίσματα, εξασφαλίζοντας ισάριθμα χρυσά μετάλλια, πλησιάζοντας τα ρεκόρ αγώνων που ο ίδιος κατέχει! «Δεν τρέχω απλώς για να πάρω μετάλλιο, αλλά αυτό που κάνω πάντα είναι να επιδιώκω και μια καλή επίδοση» εξηγεί ο Μεσσήνιος αειθαλής πρωταθλητής, που ήταν και ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής των φετινών Βαλκανικών Αγώνων στίβου βετεράνων!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΔΥΜ
admin 3 Σεπτεμβρίου 2025 3 Σεπτεμβρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΟ Διαβολιτσίου
Επόμενο άρθρο Τέλος Άγρας – Φοινικούντα: Η πρεμιέρα στο Κύπελλο Μεσσηνίας στους Γαργαλιάνους
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Στίβος

Ατομικό Ρεκόρ στη Δισκοβολία ο Κοσμόπουλος – Στην Κορυφή του Κόσμου και της Ευρώπης στο Έπταθλο Κ20

26 Μαρτίου 2026
Στίβος

ΓΣ Ακρίτας: Εξαιρετική παρουσία στο Αναπτυξιακό Κύπελλο Ρίψεων

26 Μαρτίου 2026
Στίβος

Ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6,05 μέτρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

21 Μαρτίου 2026
Στίβος

Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888 – Τμήμα Στίβου: Οι Διαχρονικές Διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε Ομαδικό Επίπεδο

20 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?