Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > ΟΦΗ: Δεν θα παίξει με τον Άρη στο Παγκρήτιο – Η εταιρεία κατασκευής του χλοοτάπητα ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου
Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Δεν θα παίξει με τον Άρη στο Παγκρήτιο – Η εταιρεία κατασκευής του χλοοτάπητα ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου

admin
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2025
admin
SUPERLEAGUE 2025-2026 / ϖǠ- ʇ։Ӊ`(ӔŖMϓ сЁ͇Ӡ/ EUROKINISSI)

Το Παγκρήτιο στάδιο στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-1, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ο αγωνιστικός χώρος δεν εξασφάλιζε την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό η αναμέτρηση με τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League (04/10/25, 18:30) θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, στην Τρίπολη.

Η εταιρεία κατασκευής του χλοοτάπητα ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και ανέφερε ότι θα δημιουργήσει έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα. Η επιστροφή του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αναμένεται να συμβεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Super League (25/10/25, 20:00), καθώς το παιχνίδι με τον Άρη, που ακολουθεί, δεν είναι εφικτό να γίνει στην Κρήτη.

Η δήλωση της κατασκευάστριας εταιρείας αναφέρει: «Ως κατασκευάστρια εταιρεία και συνεργαζόμενη με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ήδη από την ανακατασκευή του ιστορικού «Θ. Βαρδινογιάννης» και του «Βαρδινογιαννειου Αθλητικού Κέντρου», μας ανατέθηκε η κατασκευή του χλοοτάπητα στο Παγκρήτιο στάδιο, που είναι πλέον η έδρα της ομάδας. Αναλαμβάνουμε τη ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης του έργου, η καθυστέρηση του οποίου είχε ως αποτέλεσμα την εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο χθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕ Κηφισιά.

Σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας, διαβεβαιώνουμε ότι η κατασκευή του αγωνιστικού χώρου θα είναι αυτή που πρέπει σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές, ώστε να θεωρείται από τους καλύτερους στην Ελλάδα, όταν ολοκληρωθεί η ωρίμανση του χλοοτάπητα.

Ζητούμε την κατανόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, είμαστε σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΟΦΗ και διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να παραδοθεί ο αγωνιστικός χώρος, σε κατάσταση η οποία θα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Δυστυχώς η παράδοση του αγωνιστικού χώρου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση δεν μπορεί να γίνει πράξη στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σάββατο (04/10/25). Δεσμευόμαστε όμως, ότι στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (25/10/25) η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα είναι άρτια».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΟΦΗ
admin 29 Σεπτεμβρίου 2025 29 Σεπτεμβρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1: Δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή οι γηπεδούχοι κόντρα στους Θεσσαλούς
Επόμενο άρθρο Στην Percapita Productions για τα 4 επόμενα χρόνια τα δικαιώματα της Super League 2
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Καλαμάτα-Ηρακλής: Το Super Cup στο ΟΑΚΑ βγάζει… υπεπρωταθλητή!

28 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάδα – Παραγουάη 0-1: Ήττα για την «άνευρη» Εθνική ποδοσφαίρου στο φιλικό παιχνίδι του «Καραϊσκάκης»

28 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Καλαμάτα-Ηρακλής: Οι διαιτητές του Super Cup

27 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάδα – Παραγουάη: Ευκαιρία για δοκιμές για την Εθνική ποδοσφαίρου ενόψει του Nations League

27 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?