Η διοίκηση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο Βλαχόπουλου, στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στη 2η αγωνιστική του Β’ Τοπικού Μεσσηνίας.
Ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου αντιμετωπίζει τη Θύελλα Μερόπης, σε μία αναμέτρηση που έχει ξεχωριστή σημασία για την ομάδα, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και οι άνθρωποι της διοίκησης τόνισαν πως η παρουσία του κόσμου θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες.
«Την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο και γινόμαστε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο», ήταν το μήνυμα της διοίκησης, το οποίο συνοδεύτηκε από τα χαρακτηριστικά χρώματα του συλλόγου, το ασπρόμαυρο.
Όλα δείχνουν ότι το γήπεδο του Βλαχόπουλου θα «φορέσει τα καλά του», με τους φιλάθλους να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παλμό και να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας τους.

