Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ολοκλήρωσαν σήμερα οι παίκτες του ΑΟ Καλλιθέας, με το βλέμμα στραμμένο στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Παπαφλέσσα Χώρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας.
Η ομάδα της Καλλιθέας θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της πρεμιέρας εκτός έδρας από τον ΑΟ Κυπαρισσίας και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον και δυνατές μονομαχίες.
Το θετικό για τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με όλους τους παίκτες στη διάθεση της ομάδας. Έτσι, ο ΑΟ Καλλιθέας θα παραταχθεί πλήρης και με ανεβασμένο ηθικό, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο το «τρίποντο» που θα τον βάλει ξανά σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.
Όλα δείχνουν ότι οι φίλοι του ποδοσφαίρου της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αμφίρροπη αναμέτρηση, με τον ΑΟ Καλλιθέας να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και τον Παπαφλέσσα Χώρας να επιδιώκει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από ένα δύσκολο γήπεδο.

