Η ΑΕ Μάνης ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Γιάννη Στραβάκου, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία της γραμμή.
Ο έμπειρος μέσος, που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε στην Εράνη Φιλιατρών, αποχώρησε γρήγορα από την ομάδα και πλέον τα βρήκε σε όλα με τους Μανιάτες, επιστρέφοντας στο ρόστερ τους μετά από έναν χρόνο.
Με την εμπειρία και την ποιότητά του, ο Στραβάκος αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο όπλο στα χέρια του τεχνικού Παναγιώτη Πολίμου, στην προσπάθεια της ΑΕΜ να πετύχει τους στόχους της στη σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στραβάκος υπήρξε για χρόνια βασικό στέλεχος του ΑΟ Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες του Απόλλωνα Καλαμάτας και της Ομόνοιας, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα.

