Ο Εθνικός Μελιγαλά πέτυχε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας, επικρατώντας με 3-1 της Αναγέννησης Παραλίας και πραγματοποιώντας το 2 στα 2. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Λάγιος, μίλησε στο taklin.gr για τη νίκη και τα επόμενα παιχνίδια.
Ο Εθνικός Μελιγαλά συνέχισε με δυναμισμό στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής, επικρατώντας με 3-1 της Αναγέννησης Παραλίας. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν το 2 στα 2 και φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Βαλύρας, λόγω εργασιών στο γήπεδο του Μελιγαλά, αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας.
Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ήταν συγκεντρωμένη και έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη, ενώ δημιουργήθηκαν αρκετές καλές φάσεις και επιθετικές πρωτοβουλίες.
Δηλώσεις Νίκου Λάγιου στο taklin.gr
🔹 «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»
«Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και προσπάθησε μέχρι το τέλος. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και κάποια λάθη στα οποία πρέπει να εστιάσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά.»
🔹 «Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε»
«Παρόλα αυτά κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν.»
🔹 «Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι»
«Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί.»
Με αυτή τη νίκη, ο Εθνικός Μελιγαλά δείχνει ότι ξεκινά δυνατά τη σεζόν, συνδυάζοντας συνοχή, πειθαρχία και ψυχή, με τον Νίκο Λάγιο να ξεχωρίζει ως βασικός «εκτελεστής» και ηγέτης στην προσπάθεια της ομάδας για μια επιτυχημένη πορεία στη Β’ Τοπική Μεσσηνίας.

