Η Δόξα Καλαμάτας συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει και αναδεικνύει τα νέα ταλέντα του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά τη μεταγραφή δύο ποδοσφαιριστών της, του Άγγελου Πανταζέλου (γεννηθ. Ιούλιος 2009) και του Κανέλου Λαλούση (γεννηθ. Οκτώβριος 2008), στην Κ19 της ΠΑΕ Καλαμάτα.
Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς νεαρούς, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο χαρακτήρα, οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα της Δόξας τους τελευταίους 14 μήνες. Από το απόγευμα της Δευτέρας, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του Νίκου Κακαλέτρη.
Ιδιαίτερο ρόλο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης έπαιξε ο προπονητής της Δόξας, Δημήτρης Σωκαλής, καθώς οι δύο νεαροί αποτελούν «παιδιά» του τα τελευταία δύο χρόνια. Η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η σχέση αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ του ίδιου και του κ. Κακαλέτρη, συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση της μεταγραφής.
Παράλληλα, η ομάδα ευχήθηκε καλή συνέχεια και στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Κωστή Παπαδόπουλο (γεννηθ. 2010), ο οποίος μετακινήθηκε σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, το Διαβολίτσι. Ο νεαρός αγωνίστηκε στη Δόξα από τον Ιανουάριο του 2025, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου και της προοπτικής του.
Η Δόξα Καλαμάτας τονίζει ότι αυτές οι τρεις κινήσεις αποτελούν τρανή απόδειξη πως ο σύλλογος στηρίζει τους νέους ποδοσφαιριστές και δεν στέκεται εμπόδιο στα όνειρά τους, όταν παρουσιάζονται ευκαιρίες για αγωνιστική εξέλιξη και πρόοδο.
Ανακοίνωση της Διοίκησης της Δόξας Καλαμάτας
Η ΔΟΞΑ Καλαμάτας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την μεταγραφή 2 ποδοσφαιριστών της, Άγγελου Πανταζέλου (Γενν. 7ος του 2009), Κανέλου Λαλούση (Γενν. 10ος του 2008), στην Κ19 της Καλαμάτας. Πρόκειται για 2 εξαίρετα παιδιά, τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως χαρακτήρες, που τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα μας εδώ 14 μήνες.
Και οι 2, ενσωματώθηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας στο πρόγραμμα του προπονητή Νίκου Κακαλέτρη. Ρόλο στη μετακίνηση έπαιξε ο προπονητής μας Δημήτρης Σωκαλής, μιας και οι 2 προαναφερθέντες αποτελούν ποδοσφαιρικά “παιδιά” του τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς και η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η σχέση του νυν προπονητή μας με τον κ. Κακαλέτρη.
Τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και ό,τι καλύτερο στο καινούργιο τους ποδοσφαιρικό σπίτι. Επίσης, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον πρώην ποδοσφαιριστή μας, Κωστή Παπαδόπουλο (Γενν. 2010), για τη μετακίνησή του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως είναι το Διαβολίτσι. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2025 δείχνοντας το ταλέντο του.
3 κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα μας στηρίζει τους νέους ποδοσφαιριστές και δεν τους στέκεται εμπόδιο σε μεγαλύτερες προκλήσεις.

