Ο ΑΟ Καλλιθέας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Θύελλα Χαρακοπιού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 16:00, στο γήπεδο της Κορώνης, με την ομάδα να δηλώνει πλήρως έτοιμη και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αποφασισμένη να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο.
Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, αν και εφόσον υπάρξει ανάγκη, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου του Ιανουαρίου.
Με ανεβασμένο ηθικό και καλή ψυχολογία, ο ΑΟ Καλλιθέας δείχνει έτοιμος να συνεχίσει με συνέπεια και μαχητικότητα τη φετινή του πορεία στην Α’ Τοπική.

