Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ειδήσεις > Φοινικούντα: Τα τηλεφωνήματα πριν τη διπλή δολοφονία που οδηγούν στον ηθικό αυτουργό
Ειδήσεις

Φοινικούντα: Τα τηλεφωνήματα πριν τη διπλή δολοφονία που οδηγούν στον ηθικό αυτουργό

admin
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2025
admin

Τα τηλεφωνήματα του 22χρονου συνεργού με πρόσωπο του περιβάλλοντος του 68χρονου το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν μπει στο στόχαστρο των αναλυτών του ανθρωποκτονιών σε μία προσπάθεια να φωτίσουν σκοτεινές πτυχές της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ της Φοινικούντας.

Βασικό ζητούμενο είναι το σκηνικό του διπλού φονικού και το αν το κίνητρο είναι αυτά που περιέγραψε ο συνεργός, δηλαδή η εκβίαση και η ληστεία ή αν υπάρχει ηθικός αυτουργός, ο οποίος έδωσε εντολή να βγάλουν από τη μέση τον ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον επιστάτη με φόντο την τεράστια περιουσία στη Φοινικούντα.

Το χρονικό που παρουσίασε στους αστυνομικούς ο νεαρός από την Καλλιθέα που παραδόθηκε χθες (14.10.2025) το πρωί έχει πολλά κενά δεν πείθει τους αστυνομικούς. Προσπαθεί να παρουσιάσει ως κίνητρο του διπλού φονικού εκβίαση και ληστεία για μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που διαδραματίστηκε πριν από τρία χρόνια στο κάμπινγκ της Φοινικούντας.

Επίσης υποστήριξε πως όλο το κόλπο το έστησαν μόνοι τους και δεν υπάρχει εμπλοκή αλλού ατόμου.

Παράλληλα ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι σήκωσε το περίστροφο και εκτέλεσε τους δύο άνδρες αρνείται τα πάντα και φορτώνει τη δολοφονία στον 22χρονο συνεργό του. Βέβαια χθες αργά το βράδυ ο 33χρονος ανιψιός που κλήθηκε και εσπευσμένα πήγε από τη Φοινικούντα στην Αθήνα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου με την Βρετανική καταγωγή τον εκτελεστή του θείου του και του επιστάτη του κάμπινγκ.

Οι αναλυτές ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι μέσα από τις σαρώσεις των στιγμάτων των κινητών τηλεφώνων και τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου θα ξεκαθαρίσει τελικά αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η εκβίαση και ληστεία ή αν πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που έχει να κάνει με την περιουσία του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.

Παράλληλα, όπως έδειξαν οι αναλύσεις των τηλεφώνων μετά τη δολοφονία υπήρξε υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των δύο 20χρονων προκειμένου να βρουν τρόπο να κρύψουν τη δολοφονία έγκλημα και να εξαφανίσουν τα πειστήρια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ
admin 15 Οκτωβρίου 2025 15 Οκτωβρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Αθλητικές μεταδόσεις με Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν και ευρωπαϊκές «μάχες» για ΑΕΚ και Πανιώνιο
Επόμενο άρθρο Φοινικούντα: Τα 3 κενά σημεία και οι αντικρουόμενες απολογίες για τη διπλή δολοφονία – Εξετάζεται ποιος από τους 2 δράστες πυροβόλησε τα θύματα
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ειδήσεις

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821 | Η Ελλάδα τιμά τους ήρωές της! Σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης οι παρελάσεις (video)

25 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821 | Η Ελλάδα τιμά τους ήρωές της! Δείτε LIVE στο BEST την παρέλαση στην Καλαμάτα (video)

25 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

24 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Η Καλαμάτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 205η επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821 – Στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας (video)

23 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?