Ο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Πατίστα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής κατηγορίας.
Η ομάδα προπονήθηκε για τελευταία φορά χθες, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, αλλά και στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης των παικτών.
Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, το υπόλοιπο ρόστερ βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, γεγονός που αφήνει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Όπως τονίζεται από το τεχνικό τιμ, ο στόχος του ΠΑΟΚ Ασπροχώματος είναι ξεκάθαρος: η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο, σε άριστη συνεργασία με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, προετοιμάζουν την ομάδα με μεθοδικότητα και αγωνιστική πειθαρχία, αντιμετωπίζοντας κάθε αντίπαλο με σεβασμό αλλά και αυτοπεποίθηση.
Ο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να συνεχίσει τη θετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
#ΠΑΟΚΑσπροχώματος #ΒΤοπικήΜεσσηνίας #ΕΠΣΜεσσηνίας #ΑΟΠατίστα #Ποδόσφαιρο

