Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Αστέρας Αρφαρών, που νίκησε με 0-1 τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το συγκρότημα του Παντελή Τσιγαρίδη πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, έφτασε τους 10 βαθμούς και παραμένει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, στη 2η θέση του πίνακα.
Δηλώσεις Παναγιώτη Βανικιώτη
Ο σκόρερ της αναμέτρησης Παναγιώτης Βανικιώτης μίλησε στο taklin.gr, τονίζοντας τη σημασία της νίκης αλλά και τη νοοτροπία της ομάδας:
«Καταφέραμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα μέσα στην έδρα της. Εμείς με την αυτοπεποίθηση ψηλά και το κεφάλι χαμηλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε…»
«Είμαι πάντα κοντά στην ομάδα – ποδοσφαιρικά και φυσικοθεραπευτικά»
Ο έμπειρος παίκτης, που έχει ενεργό ρόλο και εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, πρόσθεσε:
«Εγώ ήμουν και είμαι πάντα κοντά στην ομάδα ποδοσφαιρικά και τώρα πλέον και φυσικοθεραπευτικά.»
Ο Αστέρας Αρφαρών δείχνει σταθερότητα και αποφασιστικότητα, επιβεβαιώνοντας πως φέτος θα είναι μια από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες του πρωταθλήματος.
📍 Ρεπορτάζ: taklin.gr

