Ο Γ.Σ. Μαρκό επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Super League 2.
Το σκορ άνοιξε στο 22′ με κεφαλιά του Μιούλερ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μεντόσα.
Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Οικονομίδη κατέληξε στο δοκάρι και ο Τσάκνης αστόχησε στην επαναφορά.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μαρτίνης δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα, ο Οικονομίδης έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Μπότη και βρήκε δίχτυα.
Ο Σεμπά υποχρέωσε τον Μπότη σε απόκρουση στο 59′.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπότης απέκρουσε το πέναλτι του Μεντόσα.
Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία στο 67′, έπειτα από φάση διαρκείας.
Στο 84′ και το 86′ η ομάδα των Μεσογείων είχε δύο ακόμα φάσεις, αλλά το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Γ.Σ. Μαρκό διατήρησε τη θέση του στην πεντάδα με 12 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Ολυμπιακό Β’.
Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ: Αυγερινός, Σμάλης, Στάμου, Μιούλερ, Κυριακίδης, Τσάκνης, Μπουσάι, Μεντόσα, Φατιόν, Οικονομίδης, Σεμπά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Μπότης, Γκοτζαμανίδης, Μπιλάλ, Βαλμπουενά, Λιάτσος (56′ Τουφάκης), Μαρτίνης (46′ Ρολάκης), Δάμα, Ζουγλής, Λιατσικούρας, Κουτσογούλας, Αργυρίου.

