Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Μονακό – Παναθηναϊκός: Κόντρα στην ομάδα του Σπανούλη το «τριφύλλι» για να φτιάξει ξανά νικηφόρο σερί στη Euroleague
Μπάσκετ

Μονακό – Παναθηναϊκός: Κόντρα στην ομάδα του Σπανούλη το «τριφύλλι» για να φτιάξει ξανά νικηφόρο σερί στη Euroleague

admin
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2025
admin
Kendrick NUNN of Panathinaikos during Turkish Airlines Euroleague match between Monaco and Panathinaikos at Salle Gaston Medecin on April 3, 2025 in Monaco, Monaco. (Photo by Pascal Della Zuana/Icon Sport) - Photo by Icon Sport

Θέλει να φτιάξει νέο σερί στη Euroleague. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη (20:00, Novasports 4HD, Newsit.gr) για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο να κάνει το 2/2 σε αυτή τη “διαβολοβδομάδα”.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Μπολόνια (92-75) από τη Βίρτους, επικρατώντας με 99-85 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ του σε 5-2.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κάνουν καλύτερη εμφάνιση, με μεγαλύτερη διάρκεια συγκριτικά με την εικόνα τους στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας. Μπροστά τους, η Μονακό που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το “διπλό’ μέσα στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει από τους παίκτες του μια παρόμοια εμφάνιση σαν και αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου η Μονακό να κάνει το 2/2 κόντρα στους “αιωνίους” (αυτή τη στιγμή έχει 4-3 ρεκόρ στη Euroleague).

Στα αγωνιστικά θέματα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, κανονικά βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, αλλά έκανε ατομικό την Πέμπτη (30.10.2025) και είναι αμφίβολος, ενώ ο Καλαϊτζάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Εκτός είναι Χολμς, Λεσόρ και Σαμοντούροφ.

Απ’ την άλλη, ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει στη διάθεσή του τον Γιοάν Μακουντού. Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος πλέον ανήκει στην Παρτιζάν.

Στα τελευταία πέντε ματς των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες. Συνολικά, η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει πέντε νίκες σε οκτώ ματς. Πέρυσι, το “τριφύλλι” γνώρισε την ήττα 91-88 εντός έδρας και επικράτησε 88-76 εκτός έδρας.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Εμίλιο Πέρεζ (Ισπανία), Λούκα Καρντούμ (Κροατία) και Στιβ Μπάιτνερ (Γερμανία).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΟΝΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
admin 31 Οκτωβρίου 2025 31 Οκτωβρίου 2025
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Με 25 αθλητές από 9 χώρες το 8ο Διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messene Open»
Επόμενο άρθρο ΑΟ Δωριέας: Πρεμιέρα στο γήπεδο με Εθνικό Μελιγαλά Β – Κάλεσμα στους φιλάθλους για στήριξη!
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Χάποελ Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Κλειδώνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Euroleague στην ερυθρόλευκη Σόφια

9 Απριλίου 2026
Μπάσκετ

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Διπλό για πλέι οφ ψάχνει το τριφύλλι στην Ισπανία

9 Απριλίου 2026
Μπάσκετ

Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Ηρωική πρόκριση για τον Δικέφαλο στον τελικό του FIBA Europe Cup με μυθικό Ταϊρί

9 Απριλίου 2026
Μπάσκετ

National League 2 (1ος όμ.- Play Out – 5η αγ.): Υποβιβασμός για Καλαμάτα BC, τρομερό Καναλάκι έκανε «παρέλαση» σωτηρίας στους Αγίους Θεοδώρους

8 Απριλίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?