Η τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (8/11) ολοκληρώνεται σήμερα για τον ΠΑΣ Ράχης στο γήπεδο Π. Μπαχράμης, με την ομάδα να προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση με τη Θύελλα Μερόπης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής κατηγορίας Μεσσηνίας.
Ο Νίκος Μανιατέας είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, με μοναδική εξαίρεση τον Αθανασίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και θα απουσιάσει από το παιχνίδι.
Ο ΠΑΣ Ράχης, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τα δύο ανεπιτυχή τελευταία ματς, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να μην χαθεί περαιτέρω έδαφος.
Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα Μερόπης ταξιδεύει στην Καλαμάτα με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς, γεγονός που υπόσχεται ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι.
Η σέντρα έχει οριστεί για το Σάββατο στις 18:00, στο γήπεδο Π. Μπαχράμης.

