Η Κ17 της Καλαμάτας κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Super League 2 το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, υποδεχόμενη στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία τον παραδοσιακά ισχυρό Πανιώνιο.
Η «Μαύρη Θύελλα» είναι έτοιμη για τη νέα πρόκληση της χρονιάς, με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση και εμφάνιση που θα συνδυάσει πάθος, ενέργεια και σωστό ποδόσφαιρο.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας έχουν προετοιμαστεί εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνοντας αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την έδρα τους και να μπουν με το δεξί στη σεζόν.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο του Κορδία, υπό τη διεύθυνση του Κουρεντζή, με βοηθούς τους Καρολεμέα και Τομαρά από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Μεσσηνίας.
Οι φίλοι της Καλαμάτας αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες για να στηρίξουν τους νεαρούς παίκτες στη νέα αυτή προσπάθεια, με κοινό στόχο τη συνεχή πρόοδο και διάκριση των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

