Στο κυνήγι των πρώτων του βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών ρίχνεται ο Εθνικός Καλαμάτας, ο οποίος για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα Διεθνής Ακαδημία 3Β ΑΣ.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης.
Η μεσσηνιακή ομάδα, παρά τις αξιόλογες προσπάθειες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει καταφέρει ακόμη να συγκεντρώσει βαθμό και θα ψάξει αυτή τη φορά να κάνει το «βήμα μπροστά», διεκδικώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτριών.
Ο προπονητής του Εθνικού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με πειθαρχημένο και οργανωμένο πλάνο, δίνοντας έμφαση στην αμυντική σταθερότητα και στις γρήγορες μεταβάσεις, με στόχο να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μαντάκας, με βοηθούς τους Φώτη Μαμούνη και Αργύριο Χριστάκη, όλοι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθηνών.
Ο Εθνικός Καλαμάτας θα προσπαθήσει να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο και να επιστρέψει με τους πρώτους του βαθμούς, στέλνοντας μήνυμα συνέχειας και επιμονής στη φετινή του πορεία.

