Την πρώτη της νίκη στην έδρα της σημείωσε η ΑΕ Χώρας, επικρατώντας με 1-0 της Θύελλας Χαρακοπιού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής κατηγορίας. Ο Παπαφλέσσας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών, χαρίζοντας βαθμολογική ανάσα στην ομάδα.
Η νίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα συγκέντρωσης και πειθαρχίας, καθώς η ομάδα κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι, παρότι υπήρξαν έντονες φάσεις και αποβολές που δυσκόλεψαν την αναμέτρηση.
Η δήλωση του σκόρερ Άγγελου Τσέρτου
Ο ποδοσφαιριστής που σημείωσε το νικητήριο γκολ, Άγγελος Τσέρτος, μίλησε στο taklin.gr για την αναμέτρηση:
«Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας. Το γκολ ήρθε σε μια καλή στιγμή και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει αυτό που άξιζε, μετά από όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προπόνηση. Στο τέλος υπήρξαν μερικές αποβολές, που θα κάνουν το επόμενο παιχνίδι πιο δύσκολο.
Παρ’ όλα αυτά, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και όσοι αγωνιστούν θα δώσουν το 100% για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.»
Επόμενη αναμέτρηση
Η ΑΕ Χώρας θα δοκιμαστεί εκτός έδρας απέναντι στην Μεθώνη, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς η ομάδα καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες λόγω αποβολών αλλά και να συνεχίσει την καλή της πορεία.

