Με τον πιο εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε ο Πανθουριακός τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 5-2 του Πανγυθεατικού στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Οι «κουκουβάγιες» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο – ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο – ήταν κυρίαρχοι σε κάθε σημείο του γηπέδου και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου, παρότι προερχόταν από την ήττα στη Ζάκυνθο, έδειξε αντίδραση και ωριμότητα. Η πεντάρα όχι μόνο τους κρατά «ζωντανούς» στους στόχους τους, αλλά τους γεμίζει ψυχολογία για τον απαιτητικό δεύτερο γύρο που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα – ξανά εντός έδρας – απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου.
Σερπάνος: «Ήταν από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για εμάς – στο β’ μέρος βγήκαμε αποφασισμένοι»
Ο Παναγιώτης Σερπάνος, ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του αγώνα πετυχαίνοντας δύο τέρματα, μίλησε στο taklin.gr και στάθηκε στην αποφασιστικότητα της ομάδας:
«Ο αγώνας με τον Πανγυθεατικό ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Μπήκαμε με συγκέντρωση και στόχο τη νίκη. Παρότι ισοφαριστήκαμε, στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε με ακόμη περισσότερη ένταση και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».
Ο Σερπάνος αναφέρθηκε και στη συνέχεια:
«Τώρα στρεφόμαστε στον Πέλοπα Κιάτου. Είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία μας».
Φουλ για δυνατή εκκίνηση στον β’ γύρο
Ο Πανθουριακός δείχνει πως όχι μόνο ξεπέρασε άμεσα την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά γύρισε… πιο δυνατός. Η εικόνα απέναντι στον Πανγυθεατικό αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση πως η ομάδα έχει στόφα για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

