Με το ευρύ 12-2 η Εράνη Φιλιατρών νίκησε εντός έδρας την Θύελλα Χαρακοπιού, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας.
Οι Φιλιατρινοί χωρίς να δυσκολία πήραν το τρίποντο που ήθελαν και συνεχίζουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Κορώνη και Μάνη.
Σε μεγάλη ημέρα ο Σινάνι που πέτυχε τέσσερα γκολ και ακολούθησε με τρία τέρματα ο Πάγια και δύο γκολ ο Κόλλιας.
Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα, σήμερα πήγαν όλα λάθος για την ομάδα, παρότι που μείωσε στο σκορ σε 3-1 και 5-2, ενώ σίγουρα ρόλο έπαιξε και οι πολλές απουσίες που υπήρχαν.

Στο 1′ και στο 14′ ο Σινάνι το 2-0.
Στο 17′ ο Κουτσουρόπουλος πέτυχε γκολ για το 3-0.
Στο 20′ ο Πιτσιλής μείωσε σε 3-1.
Στο 22′ και στο 28′ τέσσερα γκολ από Σινάνι για το 5-1.
Στο 28′ ο Πιτσιλής με δεύτερο προσωπικό τέρμα, μείωσε σε 5-2.
Στο 34′, στο 41′ και στο 47′ ο Πάγια πέτυχε χατ τρικ για το 8-2.

Στο 56′ ο Καπλάνης έκανε το 9-2.
Στο 62′ ο Χάρμπας έγραψε το 10-2.
Στο 75′ και στο 80′ ο Κόλλιας το τελικό 12-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Γεωργαντά και Κουρεντζή.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Δήμας, Καπλάνης (65′ Νικολόπουλος), Μαθιόπουλος, Σινάνι, Μπουρδέκας, Κουτσουρόπουλος (60′ Μουσκάι), Καραμπέτσος (60′ Κόλλιας), Γεωργιόπουλος (60′ Ντόκα), Πάγια, Κόκκας (46′ Σπυρόπουλος), Χάρμπας.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Φιλόπουλος, Κουτσολίας, Παπαθεοδώρου (72′ Μπόκολος), Δουρούμης (36′ Μανιάτης), Πιτσιλής, Τομαράς, Κωνσταντακόπουλος, Μαρκάκης, Φέστας, Hajdinaj (72′ Σπάλας).


