Σε έναν αγώνα που διεξήχθη κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Μιλτιάδης γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα του και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), χάνοντας με 0-3 από τη Ζάκυνθο.
Η έντονη βροχόπτωση επηρέασε σημαντικά την εικόνα του παιχνιδιού, με τον ρυθμό να διακόπτεται προσωρινά στο 24ο λεπτό μετά από απόφαση του διαιτητή Γιώργου Χρόνη, γεγονός που αποδιοργάνωσε τη ροή της αναμέτρησης. Παρά το τελικό σκορ, ο Μιλτιάδης δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες, με το αποτέλεσμα να κρίνεται πλασματικό σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις.
Παρά την ήττα, η ομάδα παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, στοιχείο που κρατούν άπαντες ως θετικό ενόψει της συνέχειας.
Στροφή στο μεσσηνιακό ντέρμπι
Στο στρατόπεδο του Μιλτιάδη, η συγκεκριμένη ήττα θεωρείται ήδη παρελθόν, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο μεσσηνιακό ντέρμπι που ακολουθεί εκτός έδρας απέναντι στον Πανθουριακό. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, στο οποίο η ομάδα καλείται να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Ο Μιλτιάδης καλείται να αφήσει πίσω του τις άσχημες συνθήκες και το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, δείχνοντας χαρακτήρα και αγωνιστική συνέπεια σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την είσοδο στα πλέι οφ.

