Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Ομόνοια, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 του ΑΟ Διαβολιτσίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Τοπικής Κατηγορίας, κάνοντας αποφασιστικό βήμα παραμονής.
Η ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πήρε ένα πολύτιμο «διπλό» και άφησε τον ΑΟ Διαβολιτσίου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αποκτώντας πλέον ξεκάθαρο πλεονέκτημα στη μάχη για τη σωτηρία.
⚽ Κυρίαρχη Ομόνοια στο ντέρμπι
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τη βροχή να μην σταματά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Ομόνοια έδειξε σοβαρότητα, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα, φτάνοντας δίκαια στη νίκη με τρία τέρματα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Ρούσεας, ο οποίος πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.
🗣️ Ρούσεας: «Το αποτέλεσμα είναι ομαδική δουλειά»
Ο δις σκόρερ της Ομόνοιας μίλησε στο taklin.gr και στάθηκε τόσο στη συνολική εικόνα της ομάδας όσο και στη σημασία του αποτελέσματος:
«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση σαν ομάδα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τη βροχή να μην σταματά όλη μέρα, δείξαμε χαρακτήρα και συγκέντρωση. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με δύο γκολ, αλλά το αποτέλεσμα είναι καθαρά ομαδική δουλειά».
🔜 Στόχος το τρίποντο και στη συνέχεια
Ο Ρούσεας αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα δεν επαναπαύεται:
«Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Στενωσιάς στην έδρα μας, όπου στόχος είναι ξεκάθαρα οι τρεις βαθμοί».
Η Ομόνοια έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της, δείχνοντας χαρακτήρα και ουσία στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

