Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 78-62: «Άνευρος» στο Βελιγράδι και ήττα με κάτω τα χέρια στη Euroleague
Μπάσκετ

Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 78-62: «Άνευρος» στο Βελιγράδι και ήττα με κάτω τα χέρια στη Euroleague

admin
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2026
admin
EUROLEAGUE 2025-2026 / ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Βελιγράδι και γνώρισε “βαριά” ήττα με 78-62 από την Παρτιζάν, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, χάνοντας την ευκαιρία για ένα σερί νικών μετά το θετικό αποτέλεσμα επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Contents
Το παιχνίδιΤα στατιστικά των παικτών

Οι παίκτες του Αταμάν εμφανίστηκαν χωρίς ενέργεια στην έδρα της Παρτιζάν και με “τραγική” παρουσία στο ματς μετά το πρώτο 10λεπτο, ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε με… διασυρμό από τους Σέρβους, πριν “μαζέψουν” τη διαφορά στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Σορτς με 21 πόντους ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το… ναυάγιο των “πρασίνων”, με τους Πέιν, Μπόνγκα και Μπράουν να “καθαρίζουν” το ματς για την ομάδα του Πεναρόγια.

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο ματς, με τον Σορτς να πετυχαίνει 7 γρήγορους πόντους και τον Σλούκα να έρχεται από τον πάγκο για να φέρει με τρίποντο την ομάδα του στο +5. Η συνέχεια δεν ήταν όμως ανάλογη, με την ομάδα του Αταμάν να “κολλάει” στην επίθεση και την Παρτιζάν να τη “χτυπάει” μέσα στη ρακέτα για να περάσει και μπροστά στο σκορ, κλείνοντας το δεκάλεπτο με το υπέρ της 20-19.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα, με τους Χολμς και Μήτογλου να δίνουν λύσεις στην επίθεση, οι οποίες περιορίστηκαν όμως σύντομα. Οι “πράσινοι” είχαν νέο μπλακ άουτ στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου και μάλιστα είδαν την Παρτιζάν να κάνει ό,τι θέλει στην άμυνά τους, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ. Οι Σέρβοι “έτρεξαν” ένα σερί 12-3, για να βρεθούν στο +12 (45-33) στο φινάλε του πρώτου μέρους.

 

Μετά την ανάπαυλα, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε χωρίς ενέργεια και είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε μόλις 9 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού ο Αταμάν δεν βρήκε επιθετική λύση από κανέναν παίκτη του, ό,τι κι αν δοκίμασε στο ματς. Η Παρτιζάν συνέχισε έτσι να αυξάνει το προβάδισμά της στο Βελιγράδι και έφθασε στο υπέρ της 66-42 στο 30′.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με μοναδική διαφορά τον Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος έβγαλε αντίδραση όταν επέστρεψε στο παρκέ και έφθασε τους 21 πόντους για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι “πράσινοι” στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν να περιορίσουν το μέγεθος της ήττας τους, για το τελικό 78-62 στο Βελιγράδι.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 45-33, 66-42, 78-62

Τα στατιστικά των παικτών

Παρτιζάν (Πενιαρόγια): Οσετκόβσκι 7 (3 κλεψίματα), Μιγαΐλοβιτς, Ποκουσέβσκι, Μπράουν 16 (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Πέιν 18 (3/4 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ραντάνοβ, Μπόνγκα 16 (7/10 δίποντα, 6 ριμπαόυντ), Λάκιτς, Τζεκίρι 6 (5 ριμπάουντ), Φερνάντο 11 (4 ριμπάουντ), Καλάθης 4

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Σορτς 21 (8/11 δίποντα, 5/5 βολές, 4 ριμπάουντ), Όσμαν 5, Χολμς 4 (4 ριμπάουντ), Σλούκας 4 (3 ασίστ), Ρογκαβόπουλος,  Γκραντ 4, Τολιόπουλος 3, Φαρίντ 4, Γκριγκόνις 3 Ερνανγκόμεθ 7 (8 ριμπάουντ), Μήτογλου 7 (5 ριμπάουντ)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΡΤΙΖΑΝ
admin 6 Φεβρουαρίου 2026 6 Φεβρουαρίου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ελλάδα – Ιταλία 15-8: Η Εθνική πόλο γυναικών διέλυσε τις Ιταλίδες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Επόμενο άρθρο Την Κορυφαία Επίδοση στην Ευρώπη κατέχει ο Φρανκς στα 400 μέτρα Κ23 κλειστού στίβου
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό

13 Ιουλίου 2026
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Νέα φιλική νίκη με πειστική εμφάνιση στην κατάμεστη Λεωφόρο

12 Ιουλίου 2026
Μπάσκετ

Kalamata 3on3 – Love4TheGame στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

11 Ιουλίου 2026
Μπάσκετ

Ολυμπιακός και Παπανικολάου έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028

11 Ιουλίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?