Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Α Τοπικό > «Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ποιότητα της ομάδας μας» – Κανάρης Μπούνας μετά τη νίκη της Ομόνοιας
Α Τοπικό

«Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ποιότητα της ομάδας μας» – Κανάρης Μπούνας μετά τη νίκη της Ομόνοιας

Ηλίας Τσώλης
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2026
Ηλίας Τσώλης

Δεύτερο σερί γκολ του Ρουσέα, νέο τρίποντο παραμονής για την ομάδα του Γρηγορόπουλου απέναντι στη Στενωσιά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Κωνσταντίνο Παναγιώτη Ρουσέα, η Ομόνοια επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Στενωσιάς, πανηγυρίζοντας ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έφτασε δίκαια στη νίκη, η οποία αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίτευξη του φετινού στόχου. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Ομόνοια είναι το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Μεσσήνη απέναντι στον Πάμισο.

Μπούνας: «Δεν δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο»

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κανάρης Μπούνας, μιλώντας στο taklin.gr αρχικά συνεχάρη την ομάδα της Στενωσιάς και στάθηκε στην εικόνα του αγώνα:

«Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Στενωσιά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Στενωσιάς. Είναι μια αξιόλογη ομάδα με νεαρής ηλικίας παιδιά που προσπαθούν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο. Όσο αφορά την ομάδα μου, θεωρώ ότι από το πρώτο λεπτό δεν δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις στο παιχνίδι και στις λεπτομέρειες δεν ήταν μεγαλύτερο το σκορ».

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη»

Ο έμπειρος μέσος υπογράμμισε τη σημασία του αποτελέσματος για τη βαθμολογική πορεία της ομάδας: «Θέλαμε πολύ τη σημερινή νίκη, καθώς η βαθμολογική μας συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ποιότητα της ομάδας».

«Με την ψυχολογία υπέρ μας απέναντι στον Πάμισο»

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι, ο Μπούνας εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Όσο αφορά το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πάμισο, έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας ώστε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς προερχόμαστε από δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε την ποιότητα του Παμίσου και σεβόμαστε πάντα τον αντίπαλο, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου».

«Σοβαρή δουλειά και ξεκάθαρο πλάνο από το τεχνικό επιτελείο»

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στάθηκε ιδιαίτερα στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα: «Θέλω να επισημάνω τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και το πλάνο των αγώνων, με τις σαφείς οδηγίες από τον προπονητή μας Γιώργο Γρηγορόπουλο αλλά και από τον Άρη Αρβανίτη, που με την εμπειρία του καθοδηγεί σωστά τα νεαρά παιδιά. Στις προπονήσεις τα άτομα που παρευρίσκονται δεν είναι ποτέ κάτω από 14-15, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή λειτουργία της προπόνησης αλλά και την άψογη χημεία της ομάδας».

«Στόχος η ανάδειξη των νεαρών παιδιών»

Ο Μπούνας αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία του συλλόγου: «Όπως βλέπετε και στους αγώνες, το πλάνο της Ομόνοιας είναι η ένταξη των νεαρών παιδιών στην ομάδα και η ανάδειξή τους. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε για να βοηθήσουμε τους νεαρούς να μείνουν στο άθλημα και να μπορούν να είναι αντάξιοι των συνθηκών».

«Μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό – πρέπει να δοθεί λύση»

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα της έδρας: «Μεγάλο πρόβλημα για άλλη μια χρονιά είναι το γηπεδικό. Δεν νοείται μια ιστορική ομάδα όπως η Ομόνοια να μην είναι στην έδρα της. Οφείλει ο Δήμος να τακτοποιήσει το θέμα του γηπέδου, καθώς έχει αφήσει αρκετές ομάδες ξεσπιτωμένες. Δεν γίνεται να υπάρχουν χρήματα και κονδύλια για πλατείες και πάρκα και όχι για έναν χώρο άθλησης».

Η Ομόνοια δείχνει πλέον σε ανοδική πορεία, συνδυάζοντας αποτελέσματα, δουλειά και ανάδειξη νεαρών παικτών, με στόχο να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της στην κατηγορία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ ΜΠΟΥΝΑΣ
Ηλίας Τσώλης 8 Φεβρουαρίου 2026 8 Φεβρουαρίου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο «Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν και μας δίνει ψυχολογία» – Άγγελος Γκαϊδόγιαννης μετά το 2-1 της ΑΕ Λογγάς
Επόμενο άρθρο «Δείξαμε χαρακτήρα και πάθος – πρέπει να πολεμάμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος» – Δανιήλ Κωστέας μετά το ντέρμπι
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Α Τοπικό

ΑΕ Λογγάς – ΑΟ Διαβολιτσίου 6-2. Επιστροφή στις νίκες. Υποβιβάστηκε ο ΑΟΔ (ΦΩΤΟ)

28 Μαρτίου 2026
Α Τοπικό

Α’ Τοπική: Τα σημερινά αποτελέσματα

28 Μαρτίου 2026
Α Τοπικό

Γαργαλιάνοι: Σε διαγωνισμό 74.400 ευρώ η προμήθεια και τοποθέτηση κερκίδων στο γήπεδο

28 Μαρτίου 2026
Α Τοπικό

Α’ Τοπική: Δύο δυνατές αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 25ης αγωνιστικής

28 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?