Με γκολ του Θοδωρή Πλατάνα, ο Πάμισος Μεσσήνης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Μεθώνης σε ένα ματς με ένταση, δυνατές μονομαχίες και αποβολές, στο πλαίσιο της αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Μεσσήνης, έπειτα από δύο μη θετικά αποτελέσματα, κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο και να διατηρηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας χαρακτήρα και αγωνιστική ωριμότητα.
⚽ Λύτρωση με Πλατάνα και επιστροφή στις νίκες
Σε ένα παιχνίδι που είχε υψηλό ρυθμό και πολλές συγκινήσεις, ο Πάμισος βρήκε τη λύση με τον Θοδωρή Πλατάνα, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση του ΑΟ Μεθώνης και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
🎙️ Καλογερόπουλος: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και δικαιωθήκαμε»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός του Παμίσου, Γιώργος Καλογερόπουλος, μίλησε στο taklin.gr τονίζοντας:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην έδρα μας, με μια δυνατή ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά ακολουθήσαμε το πλάνο μας και προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού για να έρθει το τρίποντο».
🔜 Στόχος άλλη μία νίκη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι
Ο αρχηγός του Παμίσου αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα:
«Τώρα έρχεται ένα παιχνίδι ίδιας δυναμικής με το προηγούμενο στην έδρα μας. Σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται σε κάθε προπόνηση, θα δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε άλλη μια νίκη, που είναι και το ζητούμενο σε κάθε αγώνα».

