Ο Νίκος Αναστασόπουλος, μετά την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη, επέστρεψε στην ομάδα της Ζακύνθου. Αγωνίστηκε ως βασικός απέναντι στον Πύργο και ήταν από τους πρωταγωνιστές.
Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση μετά το παιχνίδι, λέγοντας ωστόσο ότι η ομάδα του κέρδισε μια μάχη και όχι τον πόλεμο: «Σίγουρα και η τύχη είναι ένας μεγάλος παράγοντας στο ποδόσφαιρο και στην ζωή . Παρόλα αυτά μπράβο στους συμπαίχτες μου προπονητές . διοικούντες και τον τρομερό κόσμο χθες στο γήπεδο…Στιγμές που θες να τις ζεις απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο δείξαμε τα θέλω μας.
Σε ένα κομβικό παιχνίδι που η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος απέναντι σε μια ποδοσφαιρική πίεση ξέροντας ότι παίζεις μόνο για ΝΙΚΗ.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ χωρίς υπερβολές με το ίδιο πάθος..και με τα ίδια θέλω . Χωρίς υποσχέσεις. ΟΛΟΙ μαζί!! Μόνο για τον στόχο και τον εγωισμό που έχει ο καθένας μας μέσα του. Κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη όχι τον πόλεμο».
Πηγή: patrisnews

