Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το Σάββατο η 18η αγωνιστική της Α2 Γυναικών Α’ Ζώνη, με το μεγάλο μεσσηνιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλων Καλαμάτας και τον Γ.Σ. Μεσσηνιακός να δεσπόζει στο πρόγραμμα.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026, στις 18:00, στο Κλειστό της Παραλίας και αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική και αγωνιστική σημασία.
Ο Απόλλων Καλαμάτας θέλει να δώσει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και να κάνει αποφασιστικό βήμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας πως κάθε σετ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, ο Μεσσηνιακός πηγαίνει στο ντέρμπι με στόχο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, ποντάροντας στην εμπειρία και τη συνοχή του ρόστερ του.
Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, κάτι που δίνει ξεχωριστό «χρώμα» στην αναμέτρηση, με τις μεταξύ τους κόντρες να χαρακτηρίζονται διαχρονικά από ένταση, πάθος και υψηλό ρυθμό.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Καραγιαννόπουλος και Κουγιάς, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν ένα παιχνίδι που αναμένεται δυνατό και με μεγάλη πίεση.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026
• Α.Ο. Νέοι Βύρωνος – Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης Ελληνικού (15:30)
Διαιτητές: Καλαντζής, Στάϊκος
• Α.Σ.Π. Κόρινθος – Α.Ο. Ιωνικός (18:00)
Διαιτητές: Κοσμάς, Κτενάς
• Γ.Σ. Πετρούπολης – Γ.Σ. Ηλιούπολης (18:00)
Διαιτητές: Σπίγγου, Πεσίνογλου
• Απόλλων Καλαμάτας – Γ.Σ. Μεσσηνιακός (18:00)
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κουγιάς
• Α.Ο. Θρίαμβος – Σ.Φ.Α.Μ. Φοίβος (18:30)
Διαιτητές: Γεωργάκη, Αλεξίου Μ.
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
• Ν.Ο.Π. Ρεθύμνου – Α.Π.Ο. Δάφνη (16:00)
Διαιτητές: Παπαδάκη Αναστ., Ξυδάκης Γ.
Όλα δείχνουν πως το Σάββατο το Κλειστό της Παραλίας θα ζήσει μία ακόμη δυνατή βραδιά βόλεϊ, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών.

