Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Ο Πανιώνιος κατήγγειλε δολοφονική ενέργεια κατά των οπαδών του: «Άγνωστος πέταξε κροτίδα – δυναμίτη προς τη Θύρα 2»
Ποδόσφαιρο

Ο Πανιώνιος κατήγγειλε δολοφονική ενέργεια κατά των οπαδών του: «Άγνωστος πέταξε κροτίδα – δυναμίτη προς τη Θύρα 2»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2026
admin
SUPERLEAGUE-2 / 2025-2026 / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΑΡΚΟ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Πανιώνιος έκανε καταγγελία ότι άγνωστος πέταξε κροτίδα στους φίλους της ομάδας του στο παιχνίδι της Super League 2 στη Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μαρκό ήρθε ισόπαλο χωρίς σκορ, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς άγνωστος ανέβηκε στην ταράτσα του σχολείου πίσω από την κερκίδα των φίλων του Ιστορικού και τους πέταξε κροτίδα.

Ο Πανιώνιος θα κινηθεί νομικά ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία του.

Η ανακοίνωση των κυανέρυθρων

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος καταγγέλλει οργανωμένη δολοφονική ενέργεια που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μαρκό και συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό, όταν άγνωστο άτομο ανέβηκε στην ταράτσα σχολικού κτιρίου που βρίσκεται πίσω από τις Θύρες 2 και 3 του γηπέδου, εκτόξευσε κροτίδα-δυναμίτη προς την θύρα 2 και στη συνέχεια διέφυγε με μηχανή την οποία οδηγούσε δεύτερο άτομο.

Η πράξη αυτή έθεσε σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Δημιουργούνται σοβαρά και εύλογα ερωτήματα σχετικά με το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το περιστατικό ως ένα απλό επεισόδιο αλλά ως μια εγκληματική ενέργεια που στόχο είχε ανθρώπινες ζωές και τη σωματική ακαιραιότητα των φιλάθλων μας.

Ως Πανιώνιος θα κινηθούμε άμεσα νομικά και θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία μας, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι. Οι ευθύνες θα αναζητηθούν προς κάθε κατεύθυνση για αυτό το «τυφλό» χτύπημα βίας. Η ασφάλεια των φιλάθλων μας ήταν, είναι και θα παραμείνει αδιαπραγμάτευτη”.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
admin 21 Φεβρουαρίου 2026 21 Φεβρουαρίου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Αστέρας Αρφαρών – Θύελλα Μερόπης 0-2. Μεγάλο διπλό με σούπερ Ομέρι (ΦΩΤΟ)
Επόμενο άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2: Οι Περιστεριώτες πήραν μεγάλο διπλό και «βύθισαν» κι άλλο τους Αρκάδες
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Βόλεϊ

«Δάγκωσε» τον Πανιώνιο και πήρε το εισιτήριο για το Βαλκανικό η Καλαμάτα

1 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

Κ21 : Ελλάδα – Γερμανία 0-2: Ήττα στις λεπτομέρειες, αλλά το όνειρο του EURO παραμένει ζωντανό

1 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2026: Η Ιταλία αποκλείστηκε από την Βοσνία στα πέναλτι, η Τσεχία επικράτησε της Δανίας στη «ρουλέτα»

1 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ουγγαρία – Ελλάδα: Δεύτερο τεστ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Βουδαπέστη

31 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?