Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Βόλεϊ > Στην επόμενη φάση το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας – Αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ
Βόλεϊ

Στην επόμενη φάση το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας – Αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ

admin
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2026
admin

Σπουδαία επιτυχία για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων, καθώς η ομάδα βόλεϊ αγοριών συνέχισε νικηφόρα την πορεία της και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά την επικράτηση απέναντι στην πρωταθλήτρια Λακωνίας, το ΓΕΛ Ξηροκαμπίου, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και απέναντι στο 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου. Στο Κλειστό της Παραλίας, οι μαθητές του Γιώργου Γεωργακίλα επέβαλαν απόλυτα τον ρυθμό τους και έφτασαν σε καθαρή νίκη με 2-0 σετ (25-12, 25-12), κατακτώντας παράλληλα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Πελοποννήσου.

Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας έδειξε σοβαρότητα, ενέργεια και αγωνιστική πειθαρχία, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τη συνέχεια, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στους πρωταθλητές Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας.

3ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Γιώργος Γεωργακίλας):

Αλούπης, Ντάκουρης, Καράμπελας, Θεοδώρου, Τενέντες, Βλάσσης, Χαραλαμπάκης, Μάρκου, Αντωνόπουλος, Κυρίμης, Μαλλώσης, Μέγγος, Οικονόμου.

Πάλεψαν αλλά λύγισαν τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ

Στον αντίποδα, η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας δεν κατάφερε να συνεχίσει στο θεσμό, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό ύστερα από συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στο 2ο ΓΕΛ Άργους.

Η αναμέτρηση, που επίσης διεξήχθη στο Κλειστό της Παραλίας, κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με το 1ο ΓΕΛ να κατακτά το πρώτο σετ με 26-24, αλλά να χάνει τα επόμενα δύο (20-25, 7-15), μένοντας εκτός συνέχειας. Παρά την ήττα, οι αθλήτριες της καλαματιανής ομάδας έδειξαν μαχητικότητα και ανταγωνιστικό πρόσωπο, ολοκληρώνοντας με αξιοπρέπεια τη φετινή τους πορεία.

1ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Αντώνης Κάτσος – Ανδρέας Νίκας):

Χανδρινού, Χριστοπούλου, Καρανικολή, Λαδά, Μητροπούλου, Καραμπάτσου, Κάτσι, Μαρκοπούλου, Σκουράκη, Μενούνου, Γαρατζιώτη, Πρίτσα, Τσάνι.

Το σχολικό βόλεϊ της Καλαμάτας συνεχίζει να δίνει δυναμικό «παρών» σε υψηλό επίπεδο, με το 3ο ΓΕΛ να κρατά πλέον τη σκυτάλη στη μάχη για μια ακόμη διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ 3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
admin 25 Φεβρουαρίου 2026 25 Φεβρουαρίου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο SL2: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής σε Play off και Play out
Επόμενο άρθρο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ: Με δύο αθλήτριες στο 11ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Βόλεϊ

Βόμβα μεγατόνων από την Καλαμάτα ’80 – Απέκτησε τον διεθνή Αιγύπτιο Abdelrhman Elhossiny

8 Ιουλίου 2026
Βόλεϊ

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κωτσάκης: «Ετοιμος να ανταπεξέλθω σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό»

8 Ιουλίου 2026
Βόλεϊ

Συνεχίζει με τον Νίκο Μπιρμπίλη η Καλαμάτα ’80 – Ανανέωσε ο Καλαματιανός κεντρικός

5 Ιουλίου 2026
Βόλεϊ

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ: Άλλη μια γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία

28 Ιουνίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?