Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας Αναγέννηση Παραλίας – ΑΟ Λαιΐκων για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής κατηγορίας.
Ο αγώνας είχε οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα, ξεκίνησε κανονικά και στο 25′ έπεσε ο φωτισμός με συνέπεια να υπάρξει διακοπή για περίπου 20 λεπτά. Στην συνέχεια, ο αγώνας άρχισε ξανά και ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στην ανάπαυλα, έγινε γενικό μπλακ άουτ με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί και να οριστεί σε νέα ημερομηνία αφού για να επανέλθει έπρεπε να περάσουν 40 λεπτά και χωρίς εγγυήσεις.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γαλακούτη και Ταβουλαρέα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Χριστόπουλος, Ε. Κολλοσάι, Φασουλής, Πράστος, Κακούρος, Αλεξανδρής, Τόσκα, Μπραχίμι, Βουρνάς, Παπαδόπουλος, Γκούζος.
ΑΟ ΛΑΙΙΚΩΝ: Σταματίου, Λ. Δημητρίου, Β. Μπάκας, Πετρόπουλος, Μανεσιώτης, Ι. Δημητρίου, Κωστέας, Ντάσης, Πρεκεζές, Στυλιανόπουλος, Μπουρίκας.

