Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Γ Εθνική > Γ’ Εθνική: Πάει μακριά η βαλίτσα της κλήρωσης – Το παράλογο των playouts χωρίς ελπίδα
Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Πάει μακριά η βαλίτσα της κλήρωσης – Το παράλογο των playouts χωρίς ελπίδα

Ηλίας Τσώλης
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2026
Ηλίας Τσώλης

Η Γ’ Εθνική οδηγείται σε μια απίστευτη κατάσταση αβεβαιότητας, με τη «βαλίτσα» της κλήρωσης για τη δεύτερη φάση, που ήταν να γίνει την περασμένη Παρασκευή (6/3) και αναβλήθηκε, να πηγαίνει μακριά.

Η υπόθεση της Βέροιας και των Ακριτών Συκεών αποτελεί πλέον το μεγάλο εμπόδιο, και δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και το Διαιτητικό Δικαστήριο (εάν δεν χρειαστεί και εμπλοκή της Εφέσεων) για τελική απόφαση, την ώρα που η ΕΠΟ εμμένει στον αρχικό της σχεδιασμό, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο παράδοξο εντοπίζεται στα playouts. Υπάρχουν ομάδες που καλούνται να συμμετάσχουν σε μια επίπονη διαδικασία, ενώ έχουν ήδη υποβιβαστεί μαθηματικά! Οι τελευταίοι της κανονικής διάρκειας μπαίνουν στην κλήρωση χωρίς να έχουν την παραμικρή ελπίδα σωτηρίας, ακόμα κι αν κάνουν το απόλυτο (5/5 νίκες, δηλαδή +15 βαθμούς).

Στον 1ο όμιλο, ο Ορέστης Ορεστιάδας με 4 βαθμούς, ακόμα και με το απόλυτο φτάνει στους 19, όταν ο Θερμαϊκός στη ζώνη έχει ήδη 22. Στον 2ο όμιλο, η ΑΕ Ευόσμου με 2 βαθμούς μπορεί να φτάσει το πολύ στους 17, μένοντας έτη φωτός μακριά από τους 26 που έχουν ήδη Σαρακηνός και Κοζάνη. Στον 4ο όμιλο, ο Πανγυθεατικός (2 β.) «ταβανιάζει» στους 17 και ο Ερμής Μελιγούς (10 β.) στους 25, την ώρα που η Παναχαϊκή βρίσκεται ήδη στους 27. Τέλος, στον 6ο όμιλο, ο Γρανίτης των 6 βαθμών μπορεί να πάει μέχρι τους 21, όταν ο Ηλυσιακός πάνω από τη ζώνη έχει ήδη 27. Σε 3ο και 5ο, Θεσπρωτός και Ρόδος έχουν αποβληθεί.

Πώς η ΕΠΟ διαφυλάσσει το προϊόν της; Οι ομάδες αυτές δεν έχουν πλέον κανένα βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο έξοδα για αγώνες χωρίς κανένα όφελος. Μοναδική «ένεση» αισιοδοξίας αποτελούν οι πληροφορίες της mikriliga.com, σύμφωνα με τις οποίες στις 20/3 αναμένεται η καταβολή των χρημάτων από το στοίχημα, προσφέροντας μια απαραίτητη οικονομική ανάσα στα ταμεία των συλλόγων.

Πηγή: mikriliga.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Ηλίας Τσώλης 9 Μαρτίου 2026 9 Μαρτίου 2026
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής και η βαθμολογία
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε το 33ο Kalamata Cup & 12ο Elegant Cup – Σημαντικές διακρίσεις για τον Φ.Ο. Καλαμάτας
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Γ Εθνική

Γ Εθνική: Την Τρίτη εκδικάζεται η ένσταση του Πανθουριακού σε βάρος του Λουτρακίου-Τί προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας

26 Μαρτίου 2026
Γ Εθνική

Ανάσα για τους συλλόγους της Γ’ Εθνικής

26 Μαρτίου 2026
Γ Εθνική

Η Θύελλα Πατρών ζήτησε αναβολή των play outs μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση του Πανθουριακού!

26 Μαρτίου 2026
Γ Εθνική

ΑΣ Πανθουριακός: Απουσίες και επιστροφές εν όψει Γυθείου

26 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?